Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η διεθνής αναγνώριση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Συνεχίζεται η διεθνής αναγνώριση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 10:33

Πρώτο θέμα παραμένει στο εξωτερικό η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με το φιλικό που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στέλνοντας μήνυμα κατά του πολέμου.

Αυτήν τη φορά, η μεγάλη ιστοσελίδα goal.com έκανε ένα μεγάλο θέμα για το φιλικό, με αναφορά στο ποσό που συγκεντρώθηκε αλλά και στην κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το Σάββατο η Σαχτάρ παρείχε μία αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι, μιας και έγινε η πρώτη μεγάλη ομάδα της Ουκρανίας που επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Ταξίδεψε πάνω από 2.500 χιλιόμετρα για την Αθήνα και έπαιξε με τον Ολυμπιακό ένα φιλικό παιχνίδι. Και παρά το ότι ηττήθηκε 1-0 με την κεφαλιά του Τικίνιο στο πρώτο ημίχρονο, η προτεραιότητα όλων ήταν να δοθεί το μήνυμα της Ειρήνης.

Περισσότεροι από 13.000 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες, παρά το γεγονός ότι το φιλικό διοργανώθηκε την τελευταία στιγμή και συγκεντρώθηκαν 102.000 ευρώ, ποσό που θα μοιραστεί σε εκείνους που υποφέρουν στην Ουκρανία.

Μάλιστα, μία θύρα του γηπέδου είχε γεμίσει με παιχνίδια, στην μνήμη των παιδιών που σκοτώθηκαν από τη ρωσική επιδρομή.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πρότεινε στη Σαχτάρ τη δυνατότητα να μείνει στην Αθήνα για δύο μήνες, όπως αποκάλυψε ο Ντάριο Σρνα, προσφέροντας στο σύλλογο προπονητικές εγκαταστάσεις και διαμονή».

Διαβάστε επίσης

Ντάριο Σρνα: «Άλλοι θα κοίταζαν να πάρουν τζάμπα παίκτες, όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Ντάριο Σρνα: «Άλλοι θα κοίταζαν να πάρουν τζάμπα παίκτες, όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Ο βετεράνος άσος και νυν στέλεχος της Σαχτάρ, ο Ντάριο Σρνα, μίλησε στην Αγγλία και την Daily Mail, για την εμπειρία της ομάδας του, στον Πειραιά, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!