Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μιλάμε για ξεφτίλα!

Μιλάμε για ξεφτίλα!
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 15:39

Φοβερή «διαφήμιση» στην Ελλάδα έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του με τα σοβαρά επεισόδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Από όλα αυτά που συνέβησαν, το αποκορύφωμα ήταν ότι οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν μπορούσαν καν να πάνε να εκτελέσουν στο δεύτερο ημίχρονο κόρνερ από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθονταν, γιατί, βλέπετε, δεχόντουσαν αντικείμενα από οπαδούς του ΠΑΟΚ!!

Ξέρετε τι είναι να μην μπορείς να εκτελέσεις κόρνερ, σε ευρωπαϊκό αγώνα, στο γήπεδό σου; Το να είσαι φιλοξενούμενος και να μην μπορείς, είναι γνωστό, χρόνια τώρα. Αρκεί να δείτε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ειδικά μερικά χρόνια πιο πριν.

Είναι φοβερό, πάντως, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν κανονικά στη Μασσαλία, ενώ οι οπαδοί της Μαρσέιγ, μετά από όσα έγιναν, δεν θα δώσουν το «παρών» στη Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για ξεφτίλα! Φυσικά, είναι κάτι απολύτως λογικό και σωστό να απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων, αλλά θα είναι πιο νορμάλ να γινόταν από την αρχή.

Τι έκαναν οι τύποι; Πήγαν στη Γαλλία, πλακώθηκαν, τα έσπασαν, μπήκαν σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσαν οι παίκτες των γηπεδούχων να χτυπήσουν κόρνερ λες και είναι στη Τούμπα. Ξαναπλακώθηκαν μετά το παιχνίδι, έσπασαν τουαλέτες για να έχουν πολεμοφόδια, έσπασαν και αρκετά καρεκλάκια στην εξέδρα. Μπορεί να τα πήραν για... ενθύμιο κιόλας, ποιος ξέρει...

Περιμένετε, δεν τελειώσαμε, έχουμε κι άλλα... Στη συνέντευξη Τύπου Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ είπε στους αντιπάλους να μην έρθουν στη Θεσσαλονίκη, γύρισαν ΚΥΡΙΟΙ και τώρα απαγορεύτηκε η μετακίνηση των Γάλλων.

Μιλάμε για 100-0 με νταηλίκι στην Ευρώπη. Ναι, οκ θα τα έσπαγαν στη Θεσσαλονίκη οι Γάλλοι και οι ΑΕΚτζήδες, όπως έγινε και στη Γαλλία. Αλλά δεν γίνεται να αφήνεις να γίνει η μια μετακίνηση και την άλλη να την απαγορεύεις. Μιλάμε για ξεφτίλα. Άλλη μία ξεφτίλα!

Διαβάστε επίσης