Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αποθέωση για Μαρινάκη! «Έδωσε λεφτά για τα παιδιά στην Ουκρανία! Του έχω απεριόριστο σεβασμό»!

Νέα αποθέωση για Μαρινάκη! «Έδωσε λεφτά για τα παιδιά στην Ουκρανία! Του έχω απεριόριστο σεβασμό»!
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 17:09

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε ο Ντάριο Σρνα. Άλλη μία φορά! Αυτήν τη φορά, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ μίλησε στη βρετανική «The Sun» και αφού αναφέρθηκε στον σεβασμό που έχει για τον Πρόεδρο του Θρύλου, εξήγησε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε χρήματα για τα παιδιά στην Ουκρανία!

«Είμαι περήφανος και για την ομάδα μου. Μίλησα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον γιο του, Μιλτιάδη, δύο μέρες πριν, και συμφωνήσαμε να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι.

Ο Μαρινάκης έδωσε τα λεφτά του στην Ουκρανία για να βοηθήσει τα παιδιά, για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί. Έχω απεριόριστο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Ακόμη και τώρα μας πρότεινε να μείνουμε στην Αθήνα για 2 μήνες και μας είπε ότι θα πληρώσει τα πάντα. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν εκμεταλλεύεται την κατάσταση, γιατί υπάρχουν αρκετοί πρόεδροι και αρκετοί μάνατζερ που χρησιμοποιούν αυτές τις καταστάσεις για να πάρουν παίκτες τζάμπα. Από την ομάδα μου κι εμένα, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς εκείνον»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μιλάμε για ξεφτίλα!

Μιλάμε για ξεφτίλα!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στη Γαλλία κανονικά, τα έκαναν μπάχαλο, αλλά οι οπαδοί της Μαρσέιγ δεν έρχονται...