Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπασταθόπουλος: «Είμαι επαγγελματίας σεβάστηκα την απόφασή τους - Δε φέρθηκαν σωστά στον Ομπαμεγιάνγκ»

Παπασταθόπουλος: «Είμαι επαγγελματίας σεβάστηκα την απόφασή τους - Δε φέρθηκαν σωστά στον Ομπαμεγιάνγκ»
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 22:08

Στην “Sun Sport” μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για όλους και για όλα όσον αφορά την Άρσεναλ. Ο στόπερ του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο τρόπος που έφυγε από τους «Κανονιέρηδες» δεν ήταν ο καλύτερος, όμως είναι επαγγελματίας και αγαπάει την ομάδα που υπηρέτησε.

Ακόμη, μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ, τονίζοντας πως δε συμφωνεί με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι υπέυθυνοι τον Γκαμπονέζο επιθετικό .

Αναλυτικά όσα είπε στην «Sun Sport»:

Τον Ομπαμεγιάνγκ: «Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν είναι ο μόνος που έφυγε έτσι από την Άρσεναλ. Και άλλοι έφυγαν έτσι, όπως και εγώ. Αυτή ήταν η επιλογή της ομάδας. Κάθε παίκτης εργάζεται για την ομάδα και πρέπει να γίνεται σεβαστή η επιλογή του.

Δεν ξέρω και προσωπικά δε θεωρώ ότι ήταν η σωστή επιλογή, το πώς χειρίστηκαν το θέμα στην ομάδα... Θα μπορούσε να είχε λυθεί αλλιώς. Ξέρω τον Ομπαμεγιάνγκ πολλά χρόνια και ξέρω το τι μπορεί να κάνει ως παίκτης αλλά και το τι μπορεί να κάνει στην Μπαρτσελόνα.

Του εύχομαι καλή τύχη και τα καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ παρότι έφυγα και παρά τον τρόπο που έφυγα. Τους εύχομαι να είναι καλά».

Το πώς έφυγε από την Άρσεναλ ο ίδιος: «Ο τρόπος που έφυγα δεν ήταν ο πιο καλός. Έμεινα εκτός της ομάδας όμως είναι κάτι για το οποίο δεν μίλησα. Σεβάστηκα την επιθυμία του προπονητή. Μίλησα μαζί του.

Είμαι επαγγελματίας. Υπηρέτησα την ομάδα και την αγάπησα και την αγαπάω. Θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος και φίλος της ομάδας, όπως είμαι και με τις άλλες ομάδες που έχω παίξει, όπως με Ντόρτμουντ και Μίλαν».

Διαβάστε επίσης