Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έργο Ολυμπιακού η διάλυση των «απέναντι»

Έργο Ολυμπιακού η διάλυση των «απέναντι»
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 10:00

Σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα αθλήματα. Το γεγονός ότι δεν βλέπουν χαρά έρχεται ως ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουν όλες οι Διοικήσεις του Ολυμπιακού… Έρχεται από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ανέβει σε ένα επίπεδο, στο οποίο οι «απέναντι» δεν μπορούν να φτάσουν. Ένα επίπεδο στο οποίο δεν θα έφταναν ούτε και αν έβαζαν σταθερά χρήματα. Που δεν βάζουν. Και αυτό γιατί δεν χρειάζεται μόνο χρήμα. Από αυτό ο Ολυμπιακός, είτε είναι ο ποδοσφαιρικός, είτε ο μπασκετικός, είτε ο Ερασιτέχνης, βάζει. Και βάζει και μπόλικο. Αλλά το βάζει σωστά.

Να αναφέρουμε εδώ ότι προφανώς και θα γίνουν λάθη, στην πορεία. Γίνονται και θα γίνονται. Γιατί έτσι πάει το πράγμα. Άνθρωποι είναι όλοι όσοι παίρνουν αποφάσεις, κάποια εξ αυτών δεν θα είναι σωστή. Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό -πρέπει να- είναι. Όταν όμως το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των αποφάσεων είναι σωστό, τότε τα αποτελέσματα είναι αυτά τα οποία βλέπουμε:

Απόλυτη κυριαρχία στην μπάλα. Απόλυτη κυριαρχία -ξανά- πλέον και στο μπάσκετ. Εντάξει, για τον Ερασιτέχνη τι να συζητήσει κανείς. Η διαφορά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (τους άλλους δεν μπορούμε να τους βάλουμε καν σε ανάλογη σύγκριση) είναι χαώδης. Και όσο πάει και μεγαλώνει, παρότι διαβάζουμε τώρα τελευταία ότι στον Παναθηναϊκό έχουν το… know how.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι σαφές ότι πάνω και από τα χρήματα, τα οποία όπως είπαμε ο οργανισμός του Ολυμπιακού βάζει κατά κόρον, είναι η γνώση. Η γνώση του αντικειμένου, με το οποίο καταπιάνεσαι. Αλλά και η αγάπη για αυτό το οποίο αντιπροσωπεύεις. Αυτό για το οποίο «μάχεσαι» καθημερινά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι οπαδός. Ο Μιχάλης Κουντούρης είναι οπαδός. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι οπαδοί… Αγαπούν την ομάδα, βλέποντάς την από τη θέση τους στο γήπεδο, σαν να είναι απλοί οπαδοί. Είναι αυτό το οποίο οδηγεί τη σκέψη τους. Και είναι η σωστή επιχειρηματική τους κρίση, εκείνη η οποία βάζει το «φρένο» όταν χρειάζεται ή πατάει το «γκάζι», όταν απαιτείται…

Με αφορμή τη νέα… διάλυση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο οποίος προσπαθεί -λέει- να ξαναχτίσει από το «μηδέν», ας θυμηθούμε πόσες φορές ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός ανάγκασε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να χτίσουν από το «μηδέν». Πόσες φορές ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός οδήγησε στον αυτϋποβιβασμό και τη διάλυση τμήματα των αντιπάλων του… Έργο Ολυμπιακού η διάλυση των «απέναντι». Καθαρά.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς να φορτσάρει

Χωρίς να φορτσάρει

Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε… αντίπαλο προπόνησης.