Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Συνέχεια στις «πτήσεις» στην Καβάλα (photo)

Ολυμπιακός Β’: Συνέχεια στις «πτήσεις» στην Καβάλα (photo)
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 11:39

Δυνατό ματς έχει και σήμερα ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος στις τελευταίες του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πηγαίνει από εξαιρετική εμφάνιση, σε εξαιρετική εμφάνιση. Στην Καβάλα τον φέρνει σήμερα, η επόμενη υποχρέωσή του, στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παίζει στις 15:00 εκτός έδρας με τους «Αργοναύτες», για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Μετά τις νίκες επί του Θεσπρωτού και του Πιερικού, με ανοιχτά σκορ, αλλά και μια ήττα από την Ξάνθη, ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός Β’ θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στις… υψηλές πτήσεις του και να φύγει νικητής από την Καβάλα.

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ενόψει του αγώνα με την Καβάλα και έτσι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ταξιδεύοντας στη συνέχεια για το εκτός έδρας ματς.

Θυμίζουμε την αποστολή:

Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Μαυρουδής, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Διαβάστε επίσης

Δυναμώνει με Γκάρι

Δυναμώνει με Γκάρι

Ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο και θα είναι στο χέρι του Μαρτίνς, το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.

Χωρίς να φορτσάρει

Χωρίς να φορτσάρει

Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε… αντίπαλο προπόνησης.