Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «μάγκωμα» σε θέματα τύπου «Τσούμπερ», τον Ολυμπιακό δεν τον χτυπάς

Με «μάγκωμα» σε θέματα τύπου «Τσούμπερ», τον Ολυμπιακό δεν τον χτυπάς
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 12:44

Ένα πράγμα στο οποίο έχουν συμφωνήσει κατά καιρούς όλοι οι «εξυγιαντές», τουλάχιστον στα λόγια, είναι ότι για να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό και να κάνουν πρωταθλητισμό, πρέπει πρώτα να κάνουν υπερβάσεις. Μεταγραφικές, προπονητικές, οικονομικές. Στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει διαρκώς κινήσεις για να βελτιώνεται η ομάδα. Φέρνει καλούς παίκτες, με καλά βιογραφικά, με ποιότητα και με αξία και προσπαθεί, μέσα από την εξαιρετική συνεργασία του, με τον Πέδρο Μαρτίνς, να κάνει τον Ολυμπιακό ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και μπροστά σε αυτό, η ΑΕΚ του «επενδυτή» απαντάει με… «μάγκωμα». Το θέμα Τσούμπερ, για παράδειγμα. Ένα θέμα το οποίο απασχολεί τους Αεκτζήδες, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν τον Τσούμπερ να μένει στην ομάδα τους. Τι «βγαίνει» όμως από την ΑΕΚ, με τη μορφή… ρεπορτάζ των γνωστών opinion makers της «κιτρινόμαυρης» πλευράς; Ότι αυτή τη στιγμή θέμα Τσούμπερ δεν συζητείται… Ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει και να… κλείσει, όταν μπροστά υπάρχει χρόνος… Ότι θα το δει και ο νέος προπονητής, για τον οποίο όμως δεν υπάρχει ούτε… ψίθυρος…

Αυτά βλέπουν οι Αεκτζήδες και το κράξιμο πηγαίνει… σύννεφο, στα social media. Ο Τσούμπερ είναι ένας παίκτης που οι Αεκτζήδες γουστάρουν και το γεγονός ότι βλέπουν τον «επενδυτή» να παραμένει μαγκωμένος και διαβάζουν δεξιά-αριστερά ατάκες που λένε ότι ο Ελβετός είναι μια περίπτωση σοβαρή, από πλευράς οικονομικών μεγεθών, μόνο με… απαισιοδοξία γεμίζει τον κόσμο της ΑΕΚ. Και, για να το πούμε απλά, ενισχύει την άποψη μεταξύ αυτών, που λέει, πολύ απλά, ότι… «δεν θα φτάσουμε ΠΟΤΕ τον Ολυμπιακό». Και έχουν και δίκιο.

Διαβάστε επίσης

Δυναμώνει με Γκάρι

Δυναμώνει με Γκάρι

Ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο και θα είναι στο χέρι του Μαρτίνς, το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.