Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιστός στον ρόλο ο Λαλάκης, τώρα είναι ΠΑΟΚ

Πιστός στον ρόλο ο Λαλάκης, τώρα είναι ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 09:54

Αφού πήγε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και τους έδωσε… πλούσιο απόηχο, με τα «αντίο» στον μπασκετικό Παναθηναϊκό να διαδέχονται το ένα, το άλλο, τώρα ήρθε η ώρα για την… τσέπη να μιλήσει. Ξέχασε η παραμύθα και ο Λαλάκης και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τον Χουάνκαρ και τον Βοτανικό και την οπαπαρίνα και τον Τσούμπερ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τώρα… μιλάει η τσέπη, είπαμε.

Και μπροστά στην τσέπη δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό. Ο Λαλάκης και το newsroom έστριψαν προς Τούμπα μεριά για τα καλά και τα άλλα όλα πέρασαν σε… δεύτερη μοίρα. Μέχρι και ο πόλεμος στον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε διαβάσει τίποτα μια-δυο μέρες και κοιταζόμασταν, να δούμε αν έχουν επισκεφθεί τον σωστό ιστότοπο…

Τώρα το μόνο που μετράει είναι το χρέος προς τον λαό του ΠΑΟΚ. Να γίνει η ανάλογη αποθέωση, έρθει δεν έρθει η πρόκριση. Και από αύριο Παρασκευή, αναλόγως πως θα έχει πάει και το πράγμα, θα… στρίψει πάλι. Ειδικά, αν δεν έχει κάτσει η μπίλια εκεί που επιθυμούν οι εκφραστές της ομάδας του αφεντικού, θα πάει η σκευωρία σύννεφο. Τα γραφήματα για την Ευρώπη, τα έσοδα του Ολυμπιακού, τα οφέλη από τον Βοτανικό, ο Τσούμπερ, ο Άμραμπατ, τα αποδυτήρια στην οπαπαρίνα και ο Βόβορας.

Αυτή θα είναι η θεματολογία. Σας την φέραμε από τώρα για να μην ψάχνεστε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης