Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσούζει μέχρι και στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ολυμπιακός

Τσούζει μέχρι και στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 10:25

Μέχρι και ο Τσιμίκας ενοχλεί τους βοθρατζήδες. Έλληνας παίκτης MVP σε τέτοια ματσάρα Champions League και δεν έχει… αφιερώματα. Τσούζει μέχρι και στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ολυμπιακός. Και στο Champions League, εν προκειμένω.

Αν ήταν κάποιος άλλος παίκτης, ο οποίος ακολούθησε ας πούμε το δρομολόγιο από τη… βόρεια Ελλάδα, προς την Αγγλία, στη θέση του Τσιμίκα, οι διθύραμβοι δεν θα τελείωναν ποτέ… Μέχρι και τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ θα έβαζαν λίγο στην άκρη, για να αποθεώσουν τα «δικά τους» παιδιά. Αλλά για τον Τσιμίκα που είναι παιδί του Ολυμπιακού, παιδί του Μαρινάκη, παιδία του Μαρτίνς, δεν έχει… διθυράμβους. Μια αναφορά και πολύ είναι…

Δεν έχει αφιερώματα για τη δουλειά στην Ακαδημία, για τη διαχείριση του Θρύλου, για τη δουλειά που έκανε με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ο Τσιμίκαρος και άλλα τέτοια που διαβάζαμε κάποτε για τα… παιδιά-θαύματα. Μέχρι και σε αυτό είχαν μπει σε διαδικασία σύγκρισης… Τόσο κωμικοί πια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα έχουμε πει. Ο Ολυμπιακός ενοχλεί. Ενοχλεί μέχρι και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο κόμπλεξ στην απέναντι πλευρά, που μάλλον δεν έχει… γιατρειά πλέον. Δεν πειράζει, θα συνηθίσουν. Συνήθεια είναι όλα.

Διαβάστε επίσης