Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαφημίζει την Ελλάδα, διαφημίζει τον εαυτό του, χτίζει σχέσεις

Διαφημίζει την Ελλάδα, διαφημίζει τον εαυτό του, χτίζει σχέσεις
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 12:40

Ολυμπιακός-Σαχτάρ. Ένα αντιπολεμικό φιλικό. Ένας αγώνας για την ειρήνη. Ένας αγώνας υπέρ των συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη να αισθανθούν ότι σε αυτή τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουν, υπάρχει κάποιος, ο οποίος είναι δίπλα τους. Ο οποίος τους στηρίζει. Μια ομάδα από την Ουκρανία, ήρθε εδώ, στην Ελλάδα, στον Πειραιά, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να παίξει με τον ΘΡΥΛΟ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαφήμιση για τη χώρα, για τον Πειραιά, για τον Ολυμπιακό. Διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε όλα τα επίπεδα. Σε καιρό πολέμου, ο Ολυμπιακός και η Σαχτάρ αντάμωσαν στο Καραϊσκάκη και έστειλαν μήνυμα ειρήνης.

Από την άλλη. UEFA Europa Conference League. Ελλάδα. Γαλλία. Δύο χώρες που ΔΕΝ έχουν πόλεμο. ΠΑΟΚ. Μαρσέιγ. Αντάμωσαν στο πρώτο ματς, στη Μασσαλία. Εν καιρώ ειρήνης. Για… πόλεμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με οπαδούς της Παρτιζάν, στον… πόλεμο με εκείνους της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ. Και από την προηγούμενη εβδομάδα, μέχρι εδώ, το ίδιο σκηνικό. Πολεμικό. Αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί έλευση οπαδών της Μαρσέιγ, διεθνές ζήτημα στα ΜΜΕ του εξωτερικού, δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις, προκλήσεις Λουτσέσκου, αντί να ρίχνει τους τόνους και άλλα τέτοια…

Δυσφήμιση για τη χώρα, δυσφήμιση για το ποδόσφαιρό μας, δυσφήμιση για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ακόμη περισσότερη, έχει φροντίσει για αυτό εδώ και πολύ καιρό ο ίδιος ο… ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και τα περίφημα πλάνα με την πιστόλα στο γήπεδο…

Διαφημίζει την Ελλάδα, διαφημίζει τον εαυτό του, χτίζει σχέσεις. Ο Ολυμπιακός. Όπου πάει, στο εξωτερικό, χτίζει σχέσεις. Κάνει φιλίες. Κάνει επαφές ποδοσφαιρικές, ανθρώπινες. Ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ όπου πάει… ρεζιλεύει (την μπάλα μας) και ρεζιλεύεται.

Διαβάστε επίσης