Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά δίνει πληροφορίες στη Μαρσέιγ!

Ο Βαλμπουενά δίνει πληροφορίες στη Μαρσέιγ!
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 12:57

Μία γνώριμη του Ματιέ Βαλμπουενά και μεγάλη του αγάπη, είναι εδώ. Είναι στη χώρα μας. Μεγάλη η σύνδεση του άσου του Ολυμπιακού, με την πρώην ομάδα του. Δεν κρύφτηκε ποτέ, άλλωστε, ο Ματιέ, για το πόσο αγαπά τη Μαρσέιγ. Όπως αγαπά και τον Θρύλο, αλλά και τη Φενέρ, ομάδες στις οποίες έγραψε ιστορία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γάλλος ξέρει καλά την ομάδα της Μασσαλίας, ξέρει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και έτσι με δηλώσεις του, τόνισε στη γαλλική ομάδα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει στην Τούμπα. Και… όχι, δεν δουλεύει για τη Μαρσέιγ, δίνοντάς της πληροφορίες. Μίλησε, απλώς, στη L’ Equipe και με την εμπειρία του, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και από τους Μασσαλούς, είναι από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, για να τοποθετηθεί.

«Τις βραδιές των αγώνων, η ατμόσφαιρα είναι τρομακτική από το ζέσταμα. Έχω αγωνιστεί και σε πιο ζεστές ατμόσφαιρες, σε ευρωπαϊκούς αγώνες ή στην Τουρκία, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά, πιο εχθρικά. Οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ πρέπει να περιμένουν πως θα ταρακουνηθούν. Αν πάνε ήρεμοι, θα εκπλαγούν. Αν βάλουν όμως τον εαυτό τους σε κατάσταση μάχης, θα προκριθούν. Έχουν περισσότερο ταλέντο», ήταν οι δηλώσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή του Θρύλου, ο οποίος προφανώς έχει και προτίμηση, ως εν μέρει Μαρσεγιέζος.

Διαβάστε επίσης