Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φτιάχνουν κλίμα για τη διαιτησία στη Λεωφόρο

Φτιάχνουν κλίμα για τη διαιτησία στη Λεωφόρο
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 22:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ενώ ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε για τη διαιτησία του Ούγγρου Βαντ στα Γιάννινα, ανέλαβε η προπαγάνδα, όχι μόνο η «πράσινη»! Αναφερόμαστε στην προπαγάνδα που πολεμά τον Ολυμπιακό που έχει άρωμα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ο λόγος είναι προφανής. Θέλουν να φτιάξουν κλίμα για τη διαιτησία επειδή το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Παράλληλα, επιχειρούν να πλήξουν και τον Κλάτενμπεργκ, αν και ο Αγγλος λογοδοτεί μόνο στις FIFA, UEFA.

Φωνάζουν άλλοι για τη διαιτησία, με το πρόσχημα ότι αδικείται ο Παναθηναϊκός αν και η κόκκινη κάρτα στον Χουάνκαρ στο «Ζωσιμάδες» ήταν ο ορισμός. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο Κάργας, όμως δεν θα έπαιζε κατά της ΑΕΚ! Εδώ «κολλάει» τα περί προπαγάνδας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είναι «σύμμαχοι» στην ΕΠΟ και έχουν «αγκαλιαστεί» ξανά ενόψει των εκλογών της 1ης Ιουνίου για τον πρόεδρο, όπου υποψήφιος θα είναι ο Μπαλτάκος.

Φωνάζουν άλλοι για τον Παναθηναϊκό, αυτοί με τους οποίους ανταγωνίζεται για μια θέση στην Ευρώπη (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ)! Εδώ «κολλάει» ότι φτιάχνουν κλίμα για τη διαιτησία ενόψει του αγώνα της Κυριακής Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Θέλετε κι άλλο; Στο... παραλήρημα, σε όλα αυτό το σόου για να φτιάξουν κλίμα για τη διαιτησία, επικαλέστηκαν μέχρι και ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ από τον Ισπανό Ντελ Θέρο! Άλλη μια επιβεβαίωση ότι φτιάχνουν κλίμα ενόψει Ολυμπιακού.

Η αποβολή του Χουάνκαρ, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Αρα στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι χτύπησε αντίπαλο. Δεν είχε κανένα λόγο ο παίκτης του Παναθηναϊκού να βάλει το χέρι του στο πρόσωπο του Κάργα και να τον χτυπήσει. Ο Ούγγρος Βαντ ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα. Στο VAR ήταν ο Βούλγαρος Καμπάκοφ ο οποίος επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0.

Διαβάστε επίσης