Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους τέλειωσαν τα παραμύθια και οι αναβολές, που να κρυφτούν τώρα;

Τους τέλειωσαν τα παραμύθια και οι αναβολές, που να κρυφτούν τώρα;
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 10:16

Αφού απέτυχαν πάλι παταγωδώς στην Ευρώπη, να κάνουν «το κάτι παραπάνω», χάνοντας τα αβγά και τα πασχάλια αμέσως μόλις η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση πήγε να… δυσκολέψει λιγάκι, ώρα να… μας έρθουν! Και δεν βλέπουμε την ώρα… Οι δήθεν ευρωπαίοι δεν θα έχουν και δικαιολογίες πλέον, να ζητούν αναβολές και να αποφεύγουν το… πεπρωμένο τους. Που δεν είναι άλλο από το να συναντήσουν ακόμη ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές τον δυνάστη τους. Τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αφού ξεμπέρδεψαν πάλι με την κωμωδία που λέγεται «ΠΑΟΚ στην Ευρώπη», ώρα να… μας έρθουν. Να τα πούμε και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Τέσσερις φορές έχουμε να τους βρούμε μπροστά μας, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουμε να πάρουμε από δαύτους και… δεν περνάνε οι μέρες. Και τι ωραία που πρώτα θα πάμε εκεί. Να τους δείξουμε για άλλη μια φορά ότι όταν ο πήχης ανεβαίνει, απέναντι σε σοβαρές ομάδες, όπως η Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός κλπ., απλώς… δεν μπορούν. Δεν αντέχουν.

Δεν έχουν και λόγο να ζητήσουν αναβολή πια, εκτός αν… ανακαλύψουν καμιά σκευωρία εις βάρος του Ολυμπιακού πάλι, όπως έκαναν κάποτε και είχαν γίνει πασίγνωστοι για τις… πρόσθετες παρεμβάσεις τους εις βάρος του Ολυμπιακού, για να… καθυστερήσουν το αναπόφευκτο… Αλλά δεν μπορούν να το αποφύγουν. Που να πάνε να κρυφτούν; Τώρα που τελείωσε και το παραμυθάκι της δήθεν «Ευρώπης» θα πρέπει να σταθούν ξανά απέναντι στον Θρύλο… Για αυτό άρχισαν και τις γραφικότητες για τα… «συστήματα» και όλα αυτά τα γνωστά…

Τι όμορφα θα περάσουμε…

Διαβάστε επίσης