Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αριστερό μπακ ο Σισέ; Αναλύουμε!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αριστερό μπακ ο Σισέ; Αναλύουμε!
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 13:08

Αριστερό μπακ ο Σισέ, στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή; Γιατί όχι; Το έχουμε δει ξανά. Και όχι… έτσι. Δεν… πέρασε και δεν ακούμπησε. Έκανε αίσθηση. Άφησε εξαιρετική εικόνα και είχε τρομερή επιτυχία. Ο Σισέ τα έχει κάνει… όλα στην άμυνα του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται, εντέλει, να κάνει και αυτό. Να τον βάλει ο Πέδρο Μαρτίνς αριστερό μπακ, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Παίζει» έντονα το σενάριο. «Παίζει» δυνατά. Ο Σενεγαλέζος στόπερ μπορεί να μπει στην 11άδα ακόμη και για το άκρο της άμυνας. Και για αυτό υπάρχουν παραπάνω λόγοι. Αναλύουμε:

1) Η φόρμα του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος περνάει τρομερή περίοδο, κάνοντας απίστευτα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Κόβει, μαρκάρει, δημιουργεί σκοράρει. Και τα κάνει όλα αυτά ΚΑΛΑ.

2) Η τρομερή αυτοπεποίθηση που βγάζει ο Σισέ. Ο νεαρός σέντερ μπακ του Θρύλου παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και ΟΛΗ την ομάδα, η οποία έχει ανάγκη από την αυτοπεποίθηση αυτή.

3) Το γεγονός ότι ο Όλεγκ δείχνει κουρασμένος, στα τελευταία ματς. Ο Μολδαβός άσος πάει… ασταμάτητα, από την αρχή της σεζόν, συν τις όποιες υποχρεώσεις είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Σισέ δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι πιο «φρέσκος».

4) Η ενίσχυση της 11άδας σε ύψος. Ο Σισέ προκαλεί προβλήματα στους αντιπάλους, τόσο στην άμυνα του Ολυμπακού, κόβοντας στατικές φάσεις των αντιπάλων, αλλά και «καθαρίζει» με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας αρκετά συχνά, στην επίθεση του Ολυμπιακού. Είναι, ως μέλος της… «ερυθρόλευκης αεροπορίας» μία διαρκής απειλή, για τον αντίπαλο.

5) Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στον Παλάσιος, που παίζει εκεί. Ο Σισέ είναι εξαιρετικός αμυντικά, παίζει (όπως και ο Όλεγκ) με τρομερό πάθος και κάνει ΚΑΙΡΙΑ τάκλιν πολύ συχνά. Μια-δυο τέτοιες ενέργειες είναι ικανές να κόψουν από νωρίς τον αέρα του αντιπάλου, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να το σκέφτεται πολύ να τον βάλει εκεί, αριστερά, πάνω στον Παλάσιος…

Για να κλείσουμε: Δεν λέμε ότι ο Σισέ θα παίξει ΣΙΓΟΥΡΑ αριστερό μπακ την Κυριακή. Λέμε όμως ότι ο Μαρτίνς το δοκίμασε, γιατί αυτό ισχύει. Το αν θα το δούμε και στην πράξη, μένει να φανεί. Αν το δούμε, οι λόγοι θα είναι οι παραπάνω…

Διαβάστε επίσης