Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Μπορεί να το «τελειώσει» με θρίαμβο στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Μπορεί να το «τελειώσει» με θρίαμβο στο ντέρμπι!
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 14:44

Ο Ολυμπιακός, κάθε αγωνιστική που περνάει, φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου! Μπροστά του έχει ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο αποκτά έναν ακόμη μεγαλύτερο χαρακτήρα «τελικού». Όχι, δεν τελειώνει τίποτα την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά, έχει το προβάδισμα, αλλά έχει την Κυριακή τη δυνατότητα να αρχίσει να γράφει… επίλογο. Αναλόγως και τι θα γίνει ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα ξέρει εάν, φεύγοντας με τη νίκη από τη Λεωφόρο, έχει τη δυνατότητα να… αγκαλιάσει την κούπα του πρωταθλητή από τώρα και απλώς, απέναντι στον ΠΑΟΚ, να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα.

Είναι σημαντική η συγκυρία για τον Θρύλο, γιατί έχει τη δυνατότητα μέσα στη Λεωφόρο, να «τελειώσει» εν πολλοί την υπόθεση πρωτάθλημα. Και να δείξει, σε ένα ματς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μετράει, για εμάς τους Ολυμπιακούς, το «αιώνιο» ντέρμπι μας, την ΣΑΦΗ ανωτερότητα της ομάδας του, έναντι των «απέναντι».

Το να θριαμβεύσει ο Ολυμπιακός, στην έδρα του Παναθηναϊκού, είναι κάτι παραπάνω από μια επιτυχία. Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και ουσιώδες. Είναι σκέτη κ@#λ@! Και έτσι θέλουμε να πράξει η ομάδα. Όπως και στην Τούμπα, αλλά και στο ΟΑΚΑ. Φύγαμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βρε κουτά σας αγαπάμε, μην ανησυχείτε!

Βρε κουτά σας αγαπάμε, μην ανησυχείτε!

Εκείνος που αμέσως μετά τη Μαρσέιγ ρώτησε τον Λουτσέσκου για τον Θρύλο, αλλά και ο ίδιος ο Ραζβάν που απάντησε, είναι η μόνη απόδειξη που χρειάζεται το επιχείρημα… «κοιμούνται και ονειρεύονται τον Ολυμπιακό».