Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν προσπαθείς να μικρύνεις τις πορείες του Θρύλου και να ονομάζεις πορεία τους «8» του Conference!

Όταν προσπαθείς να μικρύνεις τις πορείες του Θρύλου και να ονομάζεις πορεία τους «8» του Conference!
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 16:19

Λίγο έλειψε να ονομάσουν «έπος» τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ στους «8» του Conference League. Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να μικρύνουν με ΚΑΘΕ τρόπο τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού!

Αυτοί, οι οποίοι έχουν τολμήσει να χαρακτηρίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης ως «Ατλέτικο Κερατσινίου», την Μπάγερν ως «η χειρότερη Μπάγερν των τελευταίων ετών» και αυτοί που έλεγαν «μήπως να κλείσουμε τα σύνορα;» όταν ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα στην έδρα της Άιντραχτ.

Μιλάμε για την Ατλέτικο που ήρθε και «γονάτισε» στο Καραϊσκάκη, τρεις μήνες μετά από την κατάκτηση της La Liga και όντας φιναλίστ του αμέσως προηγούμενου Champions League! Μιλάμε για την Μπάγερν που κατέκτησε το Champions League και έριξε 8 γκολ στην Μπαρτσελόνα! Μιλάμε για την Άιντραχτ που έριξε 3άρα στην Μπαρτσελόνα, μόλις χθες, και πέρασε στους «4» του Europa League. Αυτές τις ομάδες μειώνουν οι παραμυθάδες και μας χαρακτηρίζουν ευρωπαϊκή πορεία τον αποκλεισμό των Γάνδη και Μίντιλαντ! Α! Και... Μποέμιανς.

Είναι οι ίδιοι που μικραίνουν την πρόκριση του Θρύλου με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και το σερί του Πέδρο Μαρτίνς στα προημιτελικά, αλλά φέρανε «Χ» μέσα-έξω με την ίδια ομάδα. Πραγματικά, είναι για να γελάει κανείς. Η Ευρώπη, παραμυθάδες, θέλει και φανέλα. Αλλά που να ξέρετε εσείς από Ευρώπη; Το μυαλό σας είναι στη «λάσπη» και στα… πέναλτι του Κούρτιτς...

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αγχώθηκαν στην ΕΠΟ με την πιθανή έκπτωση των «τριών» - Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπρόσωπος του Δημητρίου!

Αγχώθηκαν στην ΕΠΟ με την πιθανή έκπτωση των «τριών» - Η δικηγόρος του Μελισσανίδη εκπρόσωπος του Δημητρίου!

Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης ζήτησαν αναβολή από την Επιτροπή Δεοντολογίας και πήραν για τις 27/4. Η δικηγόρος της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη στην υπεράσπιση του Δημητρίου!