ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γελάει ο κόσμος με το «μπράβο» της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ!

Γελάει ο κόσμος με το «μπράβο» της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 17:17

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον ΠΑΟΚ για την παρουσία του στο Europa Conference League εξέδωσε η ΕΠΟ και γελάει όλος ο κόσμος. Την ώρα που στον Ολυμπιακό δεν θυμόμαστε να έχουν βγάλει αντίστοιχη ανακοίνωση, πέρα από ανακοίνωση κατά της ομάδας, υπάρχουν δύο σημεία που είναι εκτός λογικής!

Το ένα είναι ότι τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη βαθμολογία! Καλά, γελάει όλο το σύμπαν με τους αστείους. Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ολυμπιακός κρατάει μόνος του την Ελλάδα, δεν τους είδαμε να σχολιάσουν κάτι!

Το άλλο είναι το φινάλε της ανακοίνωσης που εύχεται καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν, λες και ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στην Ελλάδα, αλλά σε διοργάνωση του εξωτερικού!

Δείτε την συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική πορεία που διέγραψε στο Europa Conference League.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη και υπογράφουν ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και ο acting CEO Ιάκωβος Φιλιππούσης, είναι το ακόλουθο:

«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa Conference League, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με τη συγκομιδή των βαθμών των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά, η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση και θα εκπροσωπείται πλέον από 5 ομάδες από τη σαιζόν 2023/2024, κάτι που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Διαβάστε επίσης