Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε, μα κάθε, φορά που ερχόμαστε, θα τρέμετε! (video)

Κάθε, μα κάθε, φορά που ερχόμαστε, θα τρέμετε! (video)
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 22:58

Να κάνει άλλο ένα «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού και άλλο ένα βήμα για τον τίτλο, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (17/4, 21:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο κόσμος του ονειρεύεται ό,τι και πέρσι, όταν είχαμε και νέο 1-4 μετά από εκείνο τον Μάρτιο του 2001.

Μετά το 1-1 με την ΑΕΚ προ δύο εβδομάδων, ο Ολυμπιακός ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη» του πρωταθλήματος και θέλει να υπερασπιστεί το +11 από τον ΠΑΟΚ, στον δρόμο για το 47ο. Το έχουμε ξαναπεί, το έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα φέτος δεν αποδίδει (συνολικά, γιατί έχει κάνει ορισμένα, λίγα, καλά παιχνίδια) σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Έστω και αν ακόμη κι έτσι κάνει περίπατο στη Super League. Όπως και να ‘χει, όμως, ο Θρύλος είναι ανώτερος. Και σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, πάντα θα (τον) τρέμουν κάθε φορά που παίζει μαζί τους.

Ξεκάθαρο είναι αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι σκάλες πάνω και καλείται να το δείξει σε άλλο ένα παιχνίδι. Είναι από εκείνα τα ματς με τον «αιώνιο» που ο κόσμος θέλει όσο τίποτα τη νίκη, θέλει να δει πάθος και ψυχή και ένα ματς στα... κόκκινα!

Κάθε, μα κάθε, φορά που θα ερχόμαστε, θα τρέμετε. Πάντα θα μας τρέμετε... Για κάτι τέτοια...

Διαβάστε επίσης