Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους τελειώσαμε στο μπάσκετ, σειρά έχει το ποδόσφαιρο! (videos)

Τους τελειώσαμε στο μπάσκετ, σειρά έχει το ποδόσφαιρο! (videos)
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 14:42

Πλησιάζει η μέρα του «αιώνιου» ντέρμπι στο ποδόσφαιρο. Στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο Θρύλος έχει γράψει ιστορία με τα «διπλά» και τις 4άρες του! Στόχος του Ολυμπιακού στο… εξοχικό, δεν είναι άλλος από τη νίκη. Από το να… τελειώσει τον «αιώνιο» και να του υπενθυμίσει ποιος είναι το αφεντικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την ώρα που αυτοί πανηγυρίζουν ισοπαλίες, ο Ολυμπιακός θα είναι ικανοποιημένος μόνο εάν φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΠΑΟ. Όπως έκανε στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (11/4), στο μπάσκετ. Έκανε «διπλό» και τους διέλυσε. Τους τελείωσε. Ακολούθησαν απολύσεις, παραιτήσεις και μπηχτές, από τον έναν στον άλλον, μέσα στο «πράσινο στρατόπεδο». Και όλα αυτά, επειδή ο Θρύλος απέδειξε την ανωτερότητά του και γλέντησε τον «αιώνιο», όπως του αρμόζει.

Έτσι, λοιπόν, πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε για δύο ομάδες με βαθμολογική διαφορά 22 πόντων! Πας στη Λεωφόρο, κάνεις «διπλό» και τους τελειώνεις! Το ευρωπαϊκό… όνειρο απομακρύνεται και αποδεικνύεις ποιος είναι το αφεντικό. Όπως το έχει κάνει αμέτρητες φορές ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. 3άρες, 4άρες! Ο ΠΑΟ είναι ο απόλυτος… πελάτης! Μοναδικός στόχος στη Λεωφόρο, η νίκη. Θρύλος είσαι! Όπως πέρσι, που πήγαμε στα πλέι-οφ, ρίξαμε 4άρα και φύγαμε, με στόφα και καρδιά πρωταθλητή!

Πελάτες, (ξανά) ερχόμαστε...

Διαβάστε επίσης