Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μία νίκη ανά οκτώ ημέρες, μέσα σε έναν μήνα!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μία νίκη ανά οκτώ ημέρες, μέσα σε έναν μήνα!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 15:04

Μοναδική ευκαιρία δίνεται στον Θρύλο να… σμπαραλιάσει τον ΠΑΟΚ στις ήττες, αφού μέσα σε διάστημα 30 ημερών, θα τον βρει 4 φορές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα ματς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα έρθουν μαζεμένα, αφού έτσι βγαίνει πλέον το πρόγραμμα, θέλοντας και μη.

Η πίεση για να ολοκληρωθεί και η σεζόν και να ξεκουραστούν λιγάκι οι ομάδες, πριν πάνε να παίξουν τα καλοκαιρινά προκριματικά, είναι μεγάλη. Και αποτέλεσμα αυτού είναι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν εκκρεμότητες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, να ανταμώσουν μέσα σε 30 ημέρες, 4 φορές!

Τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4) ανοίγει ο… χορός. Το πρώτο ματς του Κυπέλλου, στην Τούμπα. Μία εβδομάδα αργότερα, πιθανότατα (στις 28/4) θα γίνει ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη, επίσης για το Κύπελλο.

Και από εκεί και πέρα, μένουν τα δύο ματς του Κυπέλλου. Το ένα που αναβλήθηκε, για να πάει ο ΠΑΟΚ να ρεζιλευτεί με τη Μαρσέιγ (στο θέμα των επεισοδίων) και εντέλει να μείνει έξω από το Conference League, όπου επίσης δεν κατάφερε να κάνει τίποτα ιδιαίτερο… Αλλά και το δεύτερο, επίσης για τα πλέι οφ, ματς που δεν αναμένεται να κρίνουν και πολλά, αφού ο Θρύλος πλησιάζει προς το 47ο και δεν έχει και πολλές δυνάμεις ακόμα η ομάδα του Λουτσέσκου, να το παίξει ανταγωνιστής του Θρύλου…

Τα δύο αυτά ματς αναμένεται να γίνουν στις 4/5 (για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ) και στις 15/5. Μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός φυσικά φιλοδοξεί να είναι, έχοντας πρώτα αποκλείσει -ποιον άλλο;- τον ΠΑΟΚ…

Για πάμε να τους… χορτάσουμε γκολ και ήττες…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης