Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Κυρίαρχος και με προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλμωπό!

Ολυμπιακός Β’: Κυρίαρχος και με προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλμωπό!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 15:41

Κυρίαρχος και ανώτερος από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο Ολυμπιακός Β’ στο Ρέντη απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά του.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχουν το πάνω χέρι σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Για πρώτη φορά έφτασαν κοντά στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 8’, όταν από σέντρα του Μαρίνου, ο Κινκουέ έβαλε το πόδι του, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Αλμωπός απείλησε για πρώτη φορά στο 16’ με τον Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ αλλά ο Στουρνάρας είπε εντυπωσιακά «όχι» και κράτησε το μηδέν στην εστία του Ολυμπιακού. Στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωστή, ο Κινκουέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα προς τον Βοΐλη, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Στο 30’ ο Ξενιτίδης με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακριά έστελνε την μπάλα προς το «Γ» της εστίας του Ντόκιτς, ο οποίος εντυπωσιακά έδιωξε και στέρησε την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό Β’ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 40’ ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Βοΐλη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ αλλά να μη καταφέρνει να σκοράρει.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και την καλή του αγωνιστική εικόνα, κάτι που θέλει να συνεχίσει και στο δεύτερο μέρος, για να φτάσει στη νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης