Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκας Ολυμπιακός Β', επικράτησε του Αλμωπού στο Ρέντη!

Μάγκας Ολυμπιακός Β', επικράτησε του Αλμωπού στο Ρέντη!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 16:37

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε ο Ολυμπιακός Β', ο οποίος επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας με 2-1 στο Ρέντη, για την 32η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν σε πολύ καλή μέρα και κυριάρχησε από την έναρξη της αναμέτρησης, βάζοντας στο δικό της ρυθμό τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό Β' ήταν οι Βοΐλης στο 27' και Μπαγκαλιάνης στο 83', ενώ ο Αλμωπός μείωσε στο 90+1' με κοντινή προβολή του Ρόβα.

Κυρίαρχος και ανώτερος από την αρχή του παιχνιδιού είναι ο Ολυμπιακός Β’ στο Ρέντη απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά του.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχουν το πάνω χέρι σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Για πρώτη φορά έφτασαν κοντά στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 8’, όταν από σέντρα του Μαρίνου, ο Κινκουέ έβαλε το πόδι του, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Αλμωπός απείλησε για πρώτη φορά στο 16’ με τον Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ αλλά ο Στουρνάρας είπε εντυπωσιακά «όχι» και κράτησε το μηδέν στην εστία του Ολυμπιακού. Στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωστή, ο Κινκουέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα προς τον Βοΐλη, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Στο 30’ ο Ξενιτίδης με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακριά έστελνε την μπάλα προς το «Γ» της εστίας του Ντόκιτς, ο οποίος εντυπωσιακά έδιωξε και στέρησε την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό Β’ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο 40’ ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Βοΐλη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ αλλά να μη καταφέρνει να σκοράρει.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και την καλή του αγωνιστική εικόνα, κάτι που θέλει να συνεχίσει και στο δεύτερο μέρος, για να φτάσει στη νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε και στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατά και κυριάρχησε επί του Αλωμπού δείχνοντας πραγματικά μεγάλη θέληση για τη νίκη. Στο 53’ ο Ολυμπιακός Β’ έχασε ευκαιρία για το 2-0 με τον Πινακά, ο οποίος έχασε τετ-α-τετ, ενώ στο 64’ ο Αλμωπός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ρόβα, ο οποίος έχασε πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 70’ και στο 71’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέες ευκαιρίες με Πινακά και Μαρίνο να κάνουν κεφαλιές και τον Ντόκιτς να λέει «όχι» με εντυπωσιακές επεμβάσεις και να κρατάει το 1-0. Κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να καταφέρει όμως και στο 83’. Ο Ανδρούτσος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ντόκιτς να στέκεται, προσωρινά, τυχερός, καθώς στη συνέχεια της φάσης ο Μπαγκαλιάνης από κοντά έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Β’.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Αλμωπός Αριδαίας ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον πρώτο του σκόρερ, Χρήστο Ρόβα, ο οποίος από κοντά με προβολή έκανε το 2-1 στο 90+1’, μειώνοντας στο σκορ. Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε τη νίκη που άξιζε καθώς ήταν ανώτερος από την αρχή της αναμέτρησης και αποτελεσματικός.

Διαβάστε επίσης

Μοναδικές στιγμές στην Τούμπα!

Μοναδικές στιγμές στην Τούμπα!

Τι Μαρσέιγ, τι Μπενφίκα, τι Έστερσουντ και Άγιαξ, το αποτέλεσμα ίδιο! Ποια Τούμπα? Κάστρα στην άμμο χτίζουνε πολλοί… Ευρω-«γλέντια» και αποκλεισμούς μετράνε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ…