Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε το αποψινό ντέρμπι! (photo)

Εκεί βλέπουμε το αποψινό ντέρμπι! (photo)
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 12:49

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τέτοια, ώστε δυστυχώς δεν επιτρέπονται μετακινήσεις οπαδών. Και έτσι δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε το παρών στην… αγαπημένη μας Λεωφόρο. Εκεί όπου έχουμε ήδη πανηγυρίσει ένα 1-4 και θα μπορούσαμε να είχαμε ζήσει και άλλο…

Οι εποχές εκείνες, όμως, κατά τις οποίες ο Λουτσιάνο κάρφωνε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύριζε μπροστά στον λαό του Θρύλου, έχουν παρέλθει. Ελπίζουμε όχι ανεπιστρεπτί, αφού θα θέλαμε να «αλώσουμε» ξανά τη Λεωφόρο και να είμαστε εκεί, πριν ο ΠΑΟ αναχωρήσει για τον Βοτανικό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως και να ‘χει, ΓΑΥΡΟΙ στη Λεωφόρο σήμερα δεν πάμε και έτσι αναγκαστικά θα δούμε το «αιώνιο» ντέρμπι από την τηλεόραση. Και -θυμίζουμε- τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟ είναι στην Cosmote TV. Πάμε να δούμε, στην κάρτα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα δούμε το αποψινό, μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χαλαρώστε και αντιληφθείτε το, δεν ξέρει κανένας στην Ευρώπη τον ΠΑΟΚ

Χαλαρώστε και αντιληφθείτε το, δεν ξέρει κανένας στην Ευρώπη τον ΠΑΟΚ

Με παρουσία «πέρασε και δεν ακούμπησε», αλλά και αρνούμενος να δεχθεί ότι σε βάθος 5ετίας οι βαθμοί που έφερε είναι λιγότεροι από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ και το σύστημα προπαγάνδας γύρω από εκείνον συνεχίζουν να εκτίθενται.