Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίστερ Μαρτίνς, πάρε τους τα κινητά!

Μίστερ Μαρτίνς, πάρε τους τα κινητά!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 14:31

Το λέμε λιγάκι… τραβηγμένα. Λίγο… ακραία. Αλλά είναι η πραγματικότητα αυτή. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ απόψε να έχει το μυαλό του, στο τι γίνεται, ή στο τι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Και λέμε έγινε, γιατί όταν θα πάει να παίξει το «αιώνιο» ντέρμπι του, απόψε, απέναντι στον Παναθηναϊκό, το αποτέλεσμα θα έχει ήδη κριθεί. Και ο Ολυμπιακός θα ξέρει «για τι πάει». Ορίστε; Αυτά ΟΧΙ στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, είτε ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει, είτε ο ΠΑΟΚ έχει χάσει, από τον Άρη, πάει στη Λεωφόρο ΜΟΝΟ για τη νίκη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και για αυτό τον λόγο το λέμε έτσι λίγο… γλαφυρά: Μίστερ Μαρτίνς, πάρε τους τα κινητά! Το μυαλό απόψε ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι Θεσσαλονίκης, ούτε και πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει εκεί! Το ενδιαφέρον των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να είναι ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο και καθόλου στη Θεσσαλονίκη. Δεν μας απασχολεί τι συμβαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το γεγονός ότι λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στη Λεωφόρο, το ματς στην έδρα του Άρη θα έχει κριθεί, θα πρέπει να μας απασχολεί!

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, είτε ο ΠΑΟΚ νικήσει, είτε χάσει, είτε φέρει «Χ», (θα πρέπει να) είναι ένα: Η ΝΙΚΗ. Νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να εξασφαλίσει και το +3 και το γόητρό του να μείνει ατσαλάκωτο, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του. Ξαναλέμε: Μίστερ, πάρε τους τα κινητά και μίλα τους ΜΟΝΟ για το ντέρμπι!

Διαβάστε επίσης