Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αυτό το ρεκόρ σπάει απόψε ο Θρύλος!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αυτό το ρεκόρ σπάει απόψε ο Θρύλος!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 16:07

Μία ιδιαίτερη συνθήκη κυριαρχεί, μεταξύ των στατιστικών του αποψινού ντέρμπι. Μεταξύ των στοιχείων που τραβούν το ενδιαφέρον. Και τα οποία, αν και δεν καθορίζουν το αποψινό αποτέλεσμα, λένε την αλήθεια, για τη μεγάλη διαφορά, συνολικά, η οποία υπάρχει μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει στην έδρα του Πανανθηναϊκού, τόσες νίκες, όσες έχει και ο «αιώνιος»!

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Α’ Εθνική-Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

19 νίκες Ολυμπιακού - 27 ισοπαλίες - 19 νίκες Παναθηναϊκού

Και αυτά μόνο στο πρωτάθλημα έτσι; Γιατί αν συνυπολογίσουμε το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός είναι από πάνω. Έχει 25 νίκες στην έδρα του Παναθηναϊκού, έναντι 23 του αντιπάλου του. Μια βόλτα σε κάποιο site στατιστικών αρκεί. Σε επίπεδο Α’ Εθνικής και Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός «τον έχει» τον ΠΑΟ και στην έδρα του. Όπως και γενικά, φυσικά.

Αλλά σε επίπεδο πρωταθλήματος, Α’ Εθνικής ή Σούπερ Λιγκ, ο Θρύλος έχει 19 νίκες στην έδρα του ΠΑΟ. Όσες και ο ΠΑΟ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δίνεται, λοιπόν, μοναδική ευκαιρία στον Ολυμπιακό, απόψε να ξεπεράσει τον αντίπαλό του σε νίκες, μέσα στο σπίτι του. Να προχωρήσει σε… ανάπλαση της Λεωφόρου, που λέμε, πριν την… κανονική! Με νίκη ο Θρύλος φτάνει τις 20 νίκες στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου του και τον προσπερνά. Τον αφήνει πίσω και επισήμως. Και σε αυτό τον τομέα…

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

Οι λευκές και κόκκινες ρίγες, ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος στην καρδιά. Οι εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές που θα χτυπούν απόψε ΩΣ ΜΙΑ! ΑΥΤΟ είναι το κίνητρό σου, Θρύλε…