Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 20:01

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια… ανάσα μακριά από την 4η ΑΕΚ, αφού με ρεκόρ 2-2-0 στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, κατοικεί στην 5η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Μετά τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ (1-1) και Άρη (0-0), έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, πριν μείνει στο 0-0 στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Έχει ξεκινήσει δυναμικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκοράρει στα 8/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας δώσει τρεις αγώνες στο μίνι τουρνουά. Αρχικά επικράτησε με 2-1 του Άρη, πριν αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ (1-1). Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα, αφού ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Πηγαίνει σχεδόν πάνοπλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μπουχαλάκη, θέλοντας να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς για το ντέρμπι: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού!»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν ετοιμοπόλεμοι στη Λεωφόρο και έχουν μοναδικό στόχο το «διπλό» σε ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος στα προγράμματα με συνεχείς αναμετρήσεις και θέλει αυτή τη νίκη, τόσο για τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, όσο και για τους φιλάθλους.

Για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Νομίζω πως πραγματικά και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν γιατί εκτός από τους τρεις βαθμούς, κρίνονται πολλά, είναι πολλά τα κέρδη για την ομάδα που θα κερδίζει το παιχνίδι αυτό. Ένα παιχνίδι δύσκολο, απαιτητικό, ανταγωνιστικό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να πούμε πως όλοι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι, όλοι είναι καλά δεν έχουμε κρούσματα, δεν έχουμε κάποια προβλήματα. Πάμε ετοιμοπόλεμοι.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει επιστρέψει και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ο Μπουχαλάκης είναι τελείως καλά, επομένως μπορούμε να πούμε πως η ομάδα μας έχει δουλέψει, έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι αυτό, το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλους, κυρίως για τους τρεις βαθμούς. Επίσης είναι σημαντικό για στην πορεία μας μέχρι τον στόχο μας, αλλά και για την γενικότερη έννοια μίας νίκη επί του Παναθηναϊκού, κάτι που θέλουν όλοι οι οπαδοί».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να βρούμε τη λύση, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε γκολ. Ο αγώνας είναι δύσκολος, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλή δομή. Χτίζει μια ομάδα με νέους παίκτες και αυτόν τον καιρό έχει τους «καρπούς» της ομάδας αυτής. Είναι μια ομάδα με ποιότητα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί καλά και πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ. Όλοι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση, είναι δυνατές ομάδες και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Δε θα είναι εύκολο το πρόγραμμα, όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν. Άλλος έχει στόχο να κατακτήσει τίτλους και άλλος θέλει να μπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για όλους είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια και όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά και πρέπει να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για αυτά τα παιχνίδια, για να ανταπεξέλθουμε στην εκπλήρωση των στόχων».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

Οι λευκές και κόκκινες ρίγες, ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος στην καρδιά. Οι εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές που θα χτυπούν απόψε ΩΣ ΜΙΑ! ΑΥΤΟ είναι το κίνητρό σου, Θρύλε…