Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο: «Έπνιξαν» αποβολή του Μιχάι, ένα ακόμη δώρο στον ΠΑΟΚ

Σκάνδαλο: «Έπνιξαν» αποβολή του Μιχάι, ένα ακόμη δώρο στον ΠΑΟΚ
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 20:32

Πάλι πράματα και θάματα για να βγει... ζάχαρη ο ΠΑΟΚ! Ο Μιχάι κανονικά έπρεπε να αποβληθεί στο 37' του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, όμως ο Πορτογάλος διαιτητής Γκοντίνιο έκανε «λάστιχο» τον κανονισμό ενώ δεν τον κάλεσε στο VAR ο συμπατριώτης του Εστέβες προκειμένου να διορθώσει το μεγάλο λάθος του. Αν ο Μιχάι αποβάλλονταν τότε δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η αποβολή του Μιχάι είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ σταμάτησε με φάουλ τον Καμαρά, ο οποίος ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ και ο αντίπαλός του τον τράβηξε από τη φανέλα. Ο Καμαρά θα μπορούσε να σκοράρει απέναντι στον Πασχαλάκη και ο Μιχάι του στέρησε μεγάλη ευκαιρία.

Σα να μην έφτανε αυτό ζημιωμένος από τη φάση είναι ο Άρης καθώς αποβλήθηκε ο προπονητής του Χερμάν Μπούργος. Ο Ισπανός έγινε έξαλλος με την απόφαση του Γκοντίνιο. Επίσης, αποβλήθηκε και ο βοηθός του Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

«Αιώνιο» ντέρμπι: Κίνητρο; Η ΦΑΝΕΛΑ!

Οι λευκές και κόκκινες ρίγες, ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος στην καρδιά. Οι εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές που θα χτυπούν απόψε ΩΣ ΜΙΑ! ΑΥΤΟ είναι το κίνητρό σου, Θρύλε…