Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Με μόλις 8 ήττες σε 132 ματς πρωταθλήματος, έχει αποδείξει ποιος είναι!

Ολυμπιακός: Με μόλις 8 ήττες σε 132 ματς πρωταθλήματος, έχει αποδείξει ποιος είναι!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 13:04

Τώρα σοβαρά; Θα βάλουμε στη ζυγαριά με τους άλλους τον Ολυμπιακό;! Θα επιτρέψουμε στους απέναντι να συγκρίνουν την ομάδα ΜΑΣ, με τις ομαδούλες τους και τα θλιβερά ρεκόρ ηττών τους…; Ε, όχι! Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ τι μπορεί να κάνει! Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ποιο είναι το επίπεδο του Θρύλου και μερικά «στραβοπατήματα» ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ για να… ισοπεδώσουμε μια προσπάθεια ΕΤΩΝ, που κάνει αυτή η ομάδα, να κατακτά τίτλους στην Ελλάδα και να πηγαίνει ολοένα και πιο ψηλά στην Ευρώπη!

Με μόλις 8 ήττες σε 132 ματς πρωταθλήματος, έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ολυμπιακός! Δεν έχει ανάγκη να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με κανέναν. Δεν έχει την ανάγκη να δείξει ότι είναι ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ στη χώρα. Το τι δεν πηγαίνει καλά αυτή την ώρα, το ξέρει και το βλέπει ΠΡΩΤΟΣ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να μπορούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να κοιμόμαστε ήσυχοι, για το θα φέρει η επόμενη ημέρα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να πρέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να αποδεικνύει ποιος είναι. Όλες οι ομάδες έχουν και θα έχουν στραβοπατήματα, περνούν «κακά φεγγάρια», είναι «ντεφορμέ», χάνουν και λοιπά. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ! Πάει για το τρίτο του πρωτάθλημα, σε τρία χρόνια σερί (’20, ’21, ’22) και για το δεύτερο νταμπλ! Και θα συζητάμε για το ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός;! Ε, όχι… Ξέρουμε!

Διαβάστε επίσης

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

Δεν σηκώνει κουβέντα. Πρώτα «τελειώνεις» ξανά την «εξυγίανση» και μετά πας ξανά Champions League. ΑΥΤΗ είναι η δουλειά σου, ΘΡΥΛΕ.