Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 13:21

Δεν σηκώνει κουβέντα. Πρώτα «τελειώνεις» ξανά την «εξυγίανση» και μετά πας ξανά Champions League. ΑΥΤΗ είναι η δουλειά σου, ΘΡΥΛΕ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγαπά την ομάδα και δεν αντέχει να τη βλέπει να χάνει, ούτε στο σκάκι, δεν δέχεται ΤΙΠΟΤΑ άλλο. ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ! Απλό και σαφές. Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ΕΤΣΙ είναι μαθημένος, έτσι ξέρει να πορεύεται, οφείλει αυτή τη στιγμή να συνεχίσει μέχρι το φινάλε ΜΟΝΟ με νίκες! Μόνο με καλές εμφανίσεις και μόνο με σωστή εικόνα μέσα στο γήπεδο!

Για να είμαστε ακριβείς. Δεν χρειάζεται να πάει στην Τούμπα και να ρίξει πεντάρα. Χρειάζεται όμως να πάει στην Τούμπα και να παίξει καλύτερα από το πως παίζει τον τελευταίο καιρό και να κάνει το αυτονόητο: Να νικήσει. Να πάρει αποτέλεσμα που θα του δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς, στο Καραϊσκάκη. ΑΥΤΟ είναι προαπαιτούμενο και δεδομένο. Δεν είναι κάτι που… περιμένουμε. Είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.

Στη συνέχεια θα έρθει το πρωτάθλημα. Έχουμε και λέμε: ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. ΠΑΟΚ Χ2 σε Καραϊσκάκη και Τούμπα, Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη… Και άλλα δύο ματς, με ΠΑΣ και Άρη. Προαπαιτούμενο, για τον ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ Ολυμπιακό, είναι να πάρει ΟΛΑ τα ντέρμπι του, μέχρι το φινάλε. Καμία άλλη απώλεια, γιατί ο κόσμος ΞΕΡΕΙ ότι αυτή η ομάδα είναι πάνω από τον ανταγωνισμό. Και ξέρει τι μπορεί να δώσει, ακόμη, μέχρι το φινάλε της σεζόν. ΑΥΤΟ είναι τώρα που πρέπει να γίνει. ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης