Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στηρίζουν την Πειραϊκή Εκκλησία (photos)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στηρίζουν την Πειραϊκή Εκκλησία (photos)
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 13:41

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Εκεί όπου η ανάγκη υπάρχει, υπάρχει και η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο οι νίκες, οι τίτλοι, οι επιτυχίες, το γεμάτο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ως τέτοιο κινείται στην κοινωνική του δράση. Έχει ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη κοινωνική δραστηριότητα και προσφέρει πάντα, εκεί όπου ο συνάνθρωπος δοκιμάζεται. Όχι μόνο ετούτες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, αλλά πάντοτε. Πάντοτε και δίχως διακοπή.

Έτσι και τώρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στηρίζουν την Πειραϊκή Εκκλησία Δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας τα συσσίτια της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως κάνει πάντοτε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς παρέδωσε επιταγή στον Μητροπολίτη Σεραφείμ, με τις ευχές του ηγέτη του Ολυμπιακού η ανάγκη για συσσίτια να μικρύνει, μέχρι να εξαλειφθεί. Μέχρι να μην υπάρχει ανάγκη και οι συνάνθρωποί μας να μην υποφέρουν. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει και ο Ολυμπιακός, πάντοτε… Προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να προσφέρει στον συνάνθρωπο… Και θα συνεχίσει…

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, αργότερα…

Διαβάστε επίσης

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από το νταμπλ!

Δεν σηκώνει κουβέντα. Πρώτα «τελειώνεις» ξανά την «εξυγίανση» και μετά πας ξανά Champions League. ΑΥΤΗ είναι η δουλειά σου, ΘΡΥΛΕ.