Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να κάνει ο καθένας από το μετερίζι του αυτό που πρέπει

Να κάνει ο καθένας από το μετερίζι του αυτό που πρέπει
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 16:07

Είναι απλό. Όσο σύνθετο και αν αποδεικνύεται. Ο Ολυμπιακός δεδομένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, είναι απλώς εμπαθής και αντι-Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (αλλά και παραδοσιακά) καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από τον Ολυμπιακό. Και όπως φαίνεται, με βάση την ανυπαρξία των «απέναντι», ούτε και θα υπάρξει, για χρόνια. Απλώς θα… παίρνουν παρηγοριά με καμιά σκόρπια χαρά εδώ κι εκεί. Στα τωρινά δεδομένα πάμε. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά. Δεν πατάει καλά στο γήπεδο, έχει θέματα. Όποιος το αρνείται αυτό, μάλλον παραείναι ρομαντικός. Και αρνείται να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια.

Αυτό, ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μηδενίζει τα πάντα και να τα ισοπεδώνει όλα. Το είπαμε αυτό και είναι σαφές. Στις δύσκολες στιγμές (μόνο εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούσαμε να λέμε το +11, το 47ο και το πολύ πιθανό νταμπλ… «δύσκολες στιγμές», αλλά έτσι είμαστε, δεν αντέχουμε να χάνουμε από τον Παναθηναϊκό…) στηρίζουμε, δεν ισοπεδώνουμε…

Τώρα το μόνο που μένει μπροστά είναι ένα: Να τελειώσει η χρονιά με δύο τίτλους, όπως προαναφέραμε, αλλά και να γίνουν αυτά που πρέπει, για την επόμενη σεζόν κα όχι μόνο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι… κοντόφθαλμος. Βλέπει παραπέρα. Θέλει να επιστρέψει στο Champions League, να ράψει το πέμπτο αστέρι στη φανέλα, να πάει μακριά στην Ευρώπη, σε υψηλό επίπεδο. Όχι να παίζει με… χωριά και να λέει ότι κάτι έκανε…

Για όλα τα παραπάνω, χρειάζεται αγαστή συνεργασία, από όλους μέσα στην ομάδα, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια. Να κάνει ο καθένας από το μετερίζι του αυτό που πρέπει. Η Διοίκηση κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα, ο Μαρτίνς να δουλέψει το ρόστερ όπως πρέπει και οι παίκτες να βγουν μπροστά και να δείξουν τη δεδομένη αξία τους.

ΟΛΟΙ πρέπει να βάλουν το λιθαράκι τους, για να βγει η ομάδα από την κακή εικόνα που εμφανίζει τούτη την ώρα και να μπει σε διαδικασία ανασυγκρότησης. Φρεσκαρίσματος, αλλά και ανάκαμψης. Σε διαδικασία αντίδρασης. Αρχίζουμε το νταμπλ και από εκεί και έπειτα, θα γίνουν αυτά που πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης