Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημαντικό και το Κύπελλο για τον Θρύλο (video)

Σημαντικό και το Κύπελλο για τον Θρύλο (video)
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 12:35

Στον αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/4, 19:30) στρέφει ο Ολυμπιακός την προσοχή του. Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καταλαβαίνει ο καθένας πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Σαφώς υπάρχει απογοήτευση για την εικόνα και την ήττα στη Λεωφόρο, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει κάτι καλό από αυτό, καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει καλύτερο πρόσωπο, αρχής γενομένης από τον αγώνα στην Τούμπα.

Σε μία σεζόν που η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της στη μεγαλύτερη διάρκειά της, παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο, και ας κάνει άσχημα παιχνίδια, αλλά θέλει και το Κύπελλο. Και οφείλει να δείξει και την ποιότητά του ο Ολυμπιακός αλλά και πόσο πολύ το θέλουν οι παίκτες.

Σημαντικό και το Κύπελλο για τον Θρύλο και καλείται το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης να το δείξει. Να δείξει την ανωτερότητά του, κάνοντας το πρώτο βήμα για τον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Νέος διεθνής ο Τσίφι, με θέματα ο Φάμπρι

Νέος διεθνής ο Τσίφι, με θέματα ο Φάμπρι

Ο Τσίφι πήρε το σήμα τον Ιανουάριο. Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν VAR στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Φάμπρι ήταν προβληματικός σε ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.