Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι «χρωστάει» ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ

Κάτι «χρωστάει» ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 14:02

Κάτι… χρωστάει ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ. Τι καλύτερο, από το να του το προσφέρει, μέσα στην Τούμπα, μία ημέρα μετά τα 96α γενέθλια των Θεσσαλονικέων; Στον ΠΑΟΚ σήμερα γιορτάζουν 96 χρόνια ζωής και ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, ως ο… ιδανικός φιλοξενούμενος, για να τους πάει… δωράκι! Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος ο οποίος την έχει… γλιτώσει, από τις «δαγκάνες» του Θρύλου και από ένα καλό σκορ. Καλό, δυνατό. Ο ΠΑΟ έφαγε τέσσερα, πέρσι, Η ΑΕΚ έχει φάει τεσσάρες, πεντάρες, χαμός… Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος, ο οποίος με την απίστευτη τύχη, η οποία τον συνοδεύει, την έχει… γλιτώσει.

Προσέξτε, δεν λέμε ότι θα πάει ο Ολυμπιακός αύριο στην Τούμπα και θα βάλει… πέντε γκολ στον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί δεν γίνεται, γενικά, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερά του. Για αυτό και μόνο… Ειδάλλως, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τόσο μεγάλη, ώστε ΑΝΕΤΑ θα μπορούσε ο Θρύλος να πάει στην Τούμπα και να βάλει τέσσερα. Στο χαλαρό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία τους συνάντηση στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τη… γλίτωσε με 1-1, εντέλει, χάρη στο αυτογκόλ του Μπα. Φλυαρία, κατοχή μπάλας και μερικές επεμβάσεις του Βατσλίκ δεν στοιχειοθετούν… κυριαρχία μιας ομάδας, η οποία είδε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με το που πάτησε γκάζι, να της βάζει γκολ! Και η ίδια, στο τελικό εκείνο 1-1 είχε να επιδείξει… το αυτογκόλ του Μπα…

Κάτι χρωστάει ο Θρύλος στον ΠΑΟΚ… Κάτι καλό. Ας είναι αύριο, ένα… δωράκι.

Διαβάστε επίσης