Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό Β’

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό Β’
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 19:01

Τη νέα νίκη, την 3η στα τελευταία 4 παιχνίδια και την 4η συνεχόμενη εντός έδρας, πήρε ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Ρέντη. Ο Αλγκασίμ Μπα στο 65’ και ο Κωστή στο 84’ πέτυχαν τα γκολ του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκειας της αναμέτρησης. Κυριάρχησε και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο. Στο πρώτο 45λεπτο απείλησε στο 37’ και στο 45’ με Βοΐλη και Ξενιτίδη. Στην πρώτη περίπτωση, ο Πινακάς πέρασε ωραία στον Βοΐλη, ο οποίος από θέση τετ α τετ επιχείρησε να πλασάρει με τη μία από κοντά αλλά «έπιασε αέρα»! Στην δεύτερη, ο Ξενιτίδης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία από τα ίδια. Πίεζε ο Ολυμπιακός και αυτήν τη φορά κατάφερε να βρει γκολ. Δύο κιόλας. Στο 65’, ο Σουρλής έκανε την ασίστ και ο Μπα με πλασέ με το δεξί μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Β’. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 84’: Ο Μαρίνος έκανε κάθετη μπαλιά και ο Κωστή με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού Β’.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ (80’ Αποστολόπουλος), Ξενιτίδης, Σουρλής (70’ Νταμπό), Κωστή, Πινακάς (80’ Μαυρουδής), Μαρίνος, Βοΐλης (60’ Α. Μπα).

Διαβάστε επίσης