Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Απόψε παίζεται μόνο το πρώτο βήμα, τίποτα περισσότερο

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Απόψε παίζεται μόνο το πρώτο βήμα, τίποτα περισσότερο
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 13:19

Προσοχή. Δεν υποτιμούμε το ματς στην Τούμπα. Αλλά κανένα ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν είναι… «ματς του αιώνα». Τέτοια πίεση να έχει ο μικρότερος του ζευγαριού. Όχι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι άλλο μέγεθος. Δεν κρίνεται η παρουσία του, η ιστορία του, η καθημερινότητά του όλη, από ένα αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα ματς το οποίο θα καθορίσει κάποια πράγματα, για το ποιος θα μπορέσει να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου, παίζεται απόψε. Και τίποτα περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ από την προσπάθεια των «απέναντι» να κάνουν το ματς… υπέρ πάντων αγώνα! Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το Κύπελλο. Το νταμπλ. Αλλά ο βασικός του στόχος είναι ΠΑΝΤΑ το πρωτάθλημα. Και αυτό για να το δει ο ΠΑΟΚ θέλει… πολλά ψωμιά να φάει. Ο Θρύλος, λοιπόν, έχει απόψε να παίξει ένα ματς στην Τούμπα και την άλλη εβδομάδα έχει μια ρεβάνς. ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειώνει απόψε. Ούτε θα καθοριστεί όλη η ύπαρξη του Ολυμπιακού από το αποτέλεσμα στην Τούμπα. Και αυτό πρέπει να το ξέρουν πρώτα οι παίκτες, οι οποίοι οφείλουν να βγάλουν από πάνω τους την ΠΕΡΙΤΤΗ πίεση.

Προσοχή, δεν λέμε να μπουν ΧΑΛΑΡΟΙ. Όχι. Λέμε να μην μπουν λες και… τελειώνει η ζωή απόψε, στην Τούμπα. Να μπουν ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, αλλά να αφαιρέσουν από πάνω τους το περιττό άγχος, το οποίο η απέναντι πλευρά προσπαθεί να φορτώσει, με αστεία προπαγάνδα του στιλ «διαλύεται ο Ολυμπιακός αν χάσει στην Τούμπα». Όχι, «αγαπητοί». Ο Ολυμπιακός δεν «διαλύεται» αν απόψε δεν κερδίσει στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός δεν «διαλύεται» γενικότερα. Καλά τα όνειρα, αλλά ας ξυπνήσουν οι διάφοροι παραμυθάδες… Και ας έρθουν στην πραγματικότητα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης