Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αιώνιοι «νάνοι» μπροστά στον Θρύλο, «ταβάνι» τους η ισοπαλία

Αιώνιοι «νάνοι» μπροστά στον Θρύλο, «ταβάνι» τους η ισοπαλία
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 11:12

Δεν αλλάζουν τα πράγματα. Μια ζωή τα ίδια. Όλο φωνή και κακό, όλο «εμείς» και «ισάξιοι» και δήθεν «μεγάλη ομάδα» και όποτε βλέπουν τον Ολυμπιακό… λιποθυμάνε. ΟΚ, για να είμαστε και δίκαιοι και σωστοί, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν και δαύτους, μία στο τόσο γίνεται και καμιά έκπληξη. Της στιγμής. Και χαίρονται και εκείνοι.

Ο νόμος της ζωής είναι, κάθε συνήθεια και κάθε δεδομένο, πρέπει κάποια στιγμή και να σπάει, ακριβώς για να έχει αξία ως δεδομένο… Και ποιο είναι το δεδομένο; Ότι μπροστά στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ είναι ένας αιώνιος «νάνος». Που έχει και θα έχει ως ταβάνι του την ισοπαλία…

Το ίδιο έγινε στην Τούμπα και στο ματς πρωταθλήματος, στην κανονική διάρκεια. Ο Ολυμπιακός πήγε εκεί, σβηστά έπαιξε (τόσα προβλήματα φέτος και η ομάδα δεν είναι -δεδομένα- όπως πρέπει) και έφυγε με το «Χ»… αέρα. Αυτογκόλ του Μπα χρειαζόταν ο θίασος του Λουτσέσκου για να σκοράρει και να γλιτώσει το κάζο που θα ερχόταν, από το γκολ του Τικίνιο…

Και τότε, αλλά και χθες, αποδείχθηκε ότι… ταβάνι του «νάνου» είναι το «Χ». Μέχρι εκεί μπορούν. Τουλάχιστον στα… ίσα. Γιατί αν σφύριζε χθες απροκάλυπτα κάνα «εργαλείο» της «εξυγίανσης», μπορεί να έπαιρναν κάνα σφύριγμα ακόμα πιο προκλητικό από αυτά που πήραν και να τα… κατάφερναν. Μόνο έτσι.

Ας φωνάζουν. Και ας αλαλάζουν. Την αλήθεια την ξέρουν. «Νάνοι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης