Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του χάρισαν δύο κόκκινες, ακύρωσαν κανονικό γκολ και τελικά «πόση εξυγίανση αντέχεις;»

Του χάρισαν δύο κόκκινες, ακύρωσαν κανονικό γκολ και τελικά «πόση εξυγίανση αντέχεις;»
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 12:14

Προερχόμενος από τέσσερις ήττες (ΠΑΟ, Άρη, Μαρσέιγ Χ2) το συνονθύλευμα του Λουτσέσκου δεν θα άντεχε και… πέμπτη. Έτσι, το σύστημα δούλεψε μια χαρά, για να μην έχουμε… ιστορίες στην Τούμπα. Όπως είχαμε με τον Άρη. Σου λέει «αν κάνουμε και πέμπτη ήττα σερί, θα αρχίσουν να τα σπάνε πάλι στην Τούμπα, όπως μετά το ντέρμπι με τον Άρη» και μετά… τρέξε να προλάβεις… Έτσι, έγιναν πάλι «όργια» στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, προκειμένου εκείνος να μην κινδυνεύσει… Το αγαπημένο παιδί του συστήματος που έχει καταστρέψει εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, την έβγαλε πάλι… λάδι στην Τούμπα.

Του χάρισαν δύο κόκκινες, ακύρωσαν κανονικό γκολ και τελικά «πόση εξυγίανση αντέχεις;»

Ο Κρέσπο έπρεπε να δει τη ρεβάνς από την τηλεόραση, για την ανατροπή στον Γκάρι, που έβγαινε φάτσα με το γκολ…

Ο Άκπομ έπρεπε να δει τη ρεβάνς από την τηλεόραση, αφού πήγε να κόψει την μπάλα στον Μανωλά, πατώντας τον με τις τάπες πάνω στο γόνατο, αλλά… όλα καλά.

Ο Μασούρας καλυπτόταν από έναν αμυντικό του ΠΑΟΚ, όπως μας λένε τα μάτια μας και όχι οι γραμμές του Τρύφωνα Πετρόπουλου ή όποιου άλλου είχε «υπηρεσία» στο VAR, αλλά το γκολ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ στο ματς, που θα έδινε στον Ολυμπιακό αέρα, ακυρώθηκε… ετσιθελικά.

Έτσι πάει το πράμα στην Τούμπα. Έτσι πάει γίνεται η δουλειά. Έτσι εξυγιαίνεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε σφυρίζει Έλληνας, είτε ξένος. Έτσι γίνεται η δουλίτσα. Ένα ακυρωθέν γκολ εδώ, μια αποβολή που χαρίζεται εκεί… Αν είχαν και δικαιολογία, που δεν είχαν, θα έπαιρναν και το πεναλτάκι τους, ως συνήθως και θα ολοκληρωνόταν το καρέ. Δεν τους έκατσε όμως και στο τέλος φώναζαν κιόλας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης