Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 17-3 δεν έχει «αυτοκρατορία»

Με 17-3 δεν έχει «αυτοκρατορία»
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 16:23

«Βλέπουν»… αυτοκρατορία οι παραμυθάδες. Τι αυτοκρατορία; Του Παναθηναϊκού. Στο βόλεϊ. Καλά διαβάζετε, μην κοιτάτε ξανά και ξανά. Κοιτάξαμε εμείς για εσάς. Αυτό λένε. «Αυτοκρατορία». Σαν τη «δυναστεία» του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο ένα πράμα… Από το 2011 που έχει αναλάβει η τωρινή Διοίκηση, ο Ολυμπιακός μετράει στο βόλεϊ Ανδρών 17 ΤΙΤΛΟΥΣ. Πάμε πάλι. Μετράει 17 ΤΙΤΛΟΥΣ. Εδώ και μια δεκαετία και βάλε, δηλαδή. Μετράει 6 Πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 6 Λιγκ Καπ. Πάμε πάλι. 17.

Πόσους μετράει ο Παναθηναϊκός, σε αυτό το διάστημα; Μετρά… 3. Με το συμπάθειο, αλλά τόσα είναι. 3 τίτλους έχει ο Παναθηναϊκός στην «αυτοκρατορία» του, σε αυτό το διάστημα. 3. Έχει 2 Πρωταθλήματα και 1 Λιγκ Καπ. Αυτή είναι η… αυτοκρατορική συγκομιδή του. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Ή είναι σαφές ότι ζουν σε δικό τους, παραμυθένιο κόσμο; Το δεύτερο. Πάμε παρακάτω.

Αποκαλούν τον Ολυμπιακό «αλαζονικό» γενικά. Έτσι μας λένε. Ότι βγάζουμε, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, ή οι Διοικήσεις των ομάδων μας, «αλαζονεία» στη συμπεριφορά μας… Ενώ εκείνοι που με 3 τίτλους σε μια δεκαετία στο βόλεϊ μιλούν για… αυτοκρατορίες, είναι ταπεινοί και μετριόφρονες και δεν βγάζουν ουδεμία «αλαζονεία» στη συμπεριφορά τους… Γελάμε, δυνατά, μπροστά στην προπαγάνδα τους…

Και στην τελική, ρε μάγκες, θα βάλουμε τον Θρύλου ίσα κι όμοια με δαύτους; Τους παραμυθάδες που μέχρι και πρωταθλήματα σε καιρούς πολέμου πανηγυρίζουν, για να τα βγάλουν παραπάνω; Έχουν θέμα, σοβαρό και δεν ξεπερνιέται, όπως φαίνεται. Αφού… εφευρίσκουν τρόπους να προσθέτουν διαρκώς τίτλους, μπας και φτάσουν τον Ολυμπιακό, θα κολλήσουν στην αλαζονεία και στην έπαρση, χωρίς λόγο; Είναι… αλλού η φάση.

Ο Ολυμπιακός με τη Διοίκησή του πλησιάζουν τους 100 τίτλους μόνο στα 6 ομαδικά αθλήματα , τα τελευταία χρόνια! Μέχρι και στον ύμνο τους παραμύθια ακούγονται, αφού αυτό που λένε, ο Ολυμπιακός το κάνει πράξη. Εκείνοι τι έχουν στο αντίστοιχο διάστημα; 2 τίτλους στο μπάσκετ Γυναικών, 2 στο βόλεϊ Γυναικών και 3 στο βόλεϊ Ανδρών. Αυτοκρατορία από τα… ξέρετε. Μην κάνουμε και διαφήμιση, δεν χρειάζεται…

Καλά ξυπνητούρια, παραμυθάδες.

Διαβάστε επίσης