Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός Β’: Μοιρασμένο και 0-0 το πρώτο μέρος στην Καρδίτσα, μπορούσε το γκολ!

Ολυμπιακός Β’: Μοιρασμένο και 0-0 το πρώτο μέρος στην Καρδίτσα, μπορούσε το γκολ!
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 13:52

Ο Ολυμπιακός Β’ πήγε στην Καρδίτσα, για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση και με στόχο το να δώσει συνέχεια στις νίκες του, στη Σούπερ Λιγκ 2, θέλησε να ψάξει το γκολ, που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού. Η ομάδα του Ιμπαγάσα, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο στο ματς, κατά το οποίο η Αναγέννηση κυριάρχησε, άλλαξε εικόνα, ανέβηκε και απείλησε!

Στο 20’ ο Βοΐλης έκανε προβολή… φάτσα με το τέρμα, οριακά δεν πρόλαβε να βρει καλά την μπάλα και έτσι έχασε ευκαιρία να σκοράρει! Στο 29’ ο Νταμπό επίσης δεν πρόλαβε να βάλει καλά το κεφάλι του, από πλεονεκτική θέση! Στο 38’ ο Μαρίνος έκανε σέντρα και ο Αποστολόπουλος, αν και σηκώθηκε για κεφαλιά με καλές προϋποθέσεις, δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία!

Η κορύφωση της επιθετικής δραστηριότητας του Ολυμπιακού Β’ ήρθε στο 44’, όταν ο Νταμπό μπήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Θεολόγη είδε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας να αποκρούει!

Θυμίζουμε την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Α. Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Νταμπό, Σουρλής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κλίτσα, Κουτσίδης, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Τσέλιος.

Διαβάστε επίσης