Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Συνεχίζει αήττητο σερί, «άλωσε» την Καρδίτσα με Σουρλή!

Ολυμπιακός Β’: Συνεχίζει αήττητο σερί, «άλωσε» την Καρδίτσα με Σουρλή!
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 15:00

Συνεχίζει το αήττητο σερί του, ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος μετά τις νίκες επί του Αλμωπού Αριδαίας και του Απόλλωνα Πόντου, αλλά και την ισοπαλία με την Καβάλα και τη νίκη με τον Θεσπρωτό, η ομάδα U23 του Θρύλου έκανε το πέμπτο σερί θετικό αποτέλεσμά της, επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην έδρα της! Σκόρερ για τον Ολυμπιακό Β’ ο Βασίλης Σουρλής στο 78’, ο οποίος με αυτό του το γκολ «σφράγισε» το τρίποντο!

Ο Ολυμπιακός Β’ πήγε στην Καρδίτσα, για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση και με στόχο το να δώσει συνέχεια στις νίκες του, στη Σούπερ Λιγκ 2, θέλησε να ψάξει το γκολ, που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού. Η ομάδα του Ιμπαγάσα, μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο στο ματς, κατά το οποίο η Αναγέννηση κυριάρχησε, άλλαξε εικόνα, ανέβηκε και απείλησε!

Στο 20’ ο Βοΐλης έκανε προβολή… φάτσα με το τέρμα, οριακά δεν πρόλαβε να βρει καλά την μπάλα και έτσι έχασε ευκαιρία να σκοράρει! Στο 29’ ο Νταμπό επίσης δεν πρόλαβε να βάλει καλά το κεφάλι του, από πλεονεκτική θέση! Στο 38’ ο Μαρίνος έκανε σέντρα και ο Αποστολόπουλος, αν και σηκώθηκε για κεφαλιά με καλές προϋποθέσεις, δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία!

Η κορύφωση της επιθετικής δραστηριότητας του Ολυμπιακού Β’ ήρθε στο 44’, όταν ο Νταμπό μπήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Θεολόγη είδε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας να αποκρούει!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο Ολυμπιακός Β’ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αδράνεια της Αναγέννησης Καρδίτσας και έφτιαξε τις ευκαιρίες του, για να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Στο 46’ ο Νταμπό έκανε σουτ από δεξιά, με καλές προϋποθέσεις και ο Θεολόγης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 78’ ο Σουρλής έκανε αυτό το οποίο οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν νωρίτερα, παίρνοντας τρομερή κάθετη από τον Κίτσο και «εκτελώντας» τον Θεολόγη, με δεξί σουτ και ανοίγοντας το σκορ. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Β’ είχε στο 86’ άλλη μια ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, με τον Νταμπό να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Θεολόγη να διώχνει με τα πόδια! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός Β’ έφυγε νικητής από την Καρδίτσα, χτίζοντας το σερί του!

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κίτσος (89’ Ντόι), Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Νταμπό (60’ Πινακάς), Μαρίνος (71’ Νίκολιτς), Σουρλής, Α. Μπα, Βοΐλης (90’ Κλίτσα).

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης