Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την ίδια δίψα

Με την ίδια δίψα
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 11:25

Το να παίρνουν οι αντίπαλοι θάρρος και να μιλούν, λέγοντας διάφορα, δεν θα πρέπει να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Δεν θα πρέπει να απασχολεί τον Ολυμπιακό το ότι οι παραμυθάδες θεωρούν αγωνιστικό «πισωγύρισμα» το 47ο και το επικείμενο νταμπλ. Δεν θα πρέπει να απασχολεί τον Ολυμπιακό το ότι οι βοθρατζήδες χαίρονται για το καλό ματς του Τζέιμς στο ΣΕΦ, τη Μεγάλη Παρασκευή και πανηγυρίζουν. Δείχνει απλά την ανυπαρξία των ομάδων που (υπο)στηρίζουν και το γεγονός ότι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πολύ μικροί και ανύπαρκτοι. Και το γεγονός ότι δεν έχουν κάτι «δικό» τους να επιδείξουν, αλλά περιμένουν κάτι να μην πάει καλά στον Θρύλο, για να χαρούν και να πιαστούν από αυτό.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να τους αγνοήσει επιδεικτικά. Ασχολούμαστε εμείς μαζί τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να μπαίνουμε μπροστά για την ομάδα που αγαπάμε. Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει και στο υπόλοιπο της σεζόν με την ίδια δίψα. Έχει μπροστά του δύσκολη δουλειά να φέρει σε πέρας. Σημαντικά παιχνίδια μπροστά, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει από τι είναι φτιαγμένος. Να το δείξει όχι στους «απέναντι». Είπαμε. Εκείνους οφείλει να τους αγνοεί και να συνεχίζει τη δουλειά του.

Ο κόσμος είναι στο πλευρό του. Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ, της ομάδας ποδοσφαίρου, όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων. Και θα συνεχίσει να είναι, δίνοντας στον Ολυμπιακό αγάπη και ώθηση. Μόνο αυτό μετράει. Και αυτό είναι που «τρέμουν» πάνω από όλα, οι «απέναντι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης