Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η επιστροφή Μανωλά στα στάνταρ που ο ίδιος έθεσε

Η επιστροφή Μανωλά στα στάνταρ που ο ίδιος έθεσε
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 14:58

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει στις τάξεις του ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ σέντερ μπακ. Σωκράτης, Σισέ, Μανωλάς! Και όχι μόνο. Έχει ποιότητα στην άμυνα, αλλά έχει και ελληνικό στοιχείο. Στεκόμαστε στους τρεις, γιατί αυτή την ώρα εκείνοι είναι που «παίζουν» για δύο θέσεις στην άμυνα. Μεταξύ των τριών γίνεται το «παιχνίδι» για τις βασικές επιλογές στο κέντρο άμυνας του Θρύλου. Και με τον Μανωλά, ειδικότερα, να έχει επιστρέψει και να πιάνει τα υψηλότατα στάνταρ, τα οποία εκείνος έθεσε.

Ο Μανωλάς ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, ως παίκτης και ως προσωπικότητα. Ο Κώστας έδειξε τι εστί σέντερ μπακ και τι εστί Ολυμπιακός και στην Τούμπα. «Κατάπιε» Άκπομ και επίθεση ΠΑΟΚ και μαζί με τον Σωκράτη έδειξαν τι σημαίνει «άμυνα».

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται για το τώρα, αλλά κυρίως και για το «αύριο», αυτό τον καλό Μανωλά. Τον ποδοσφαιριστή που έκανε την Ιταλία να ασχολείται μαζί του. Τον σέντερ μπακ-σημείο αναφοράς στην άμυνα μιας ομάδας. Έτσι όπως είναι και ο Σωκράτης. Μαζί μπορούν να συνθέσουν ένα δίδυμο υπέροχο και με τον Σισέ, όσο εκείνος είναι ακόμη εδώ και φοράει τη φανέλα του Θρύλου, να συνθέσουν ένα «σετ επιλογών» στο κέντρο άμυνας, από τα… ελάχιστα στην Ευρώπη! Τρομερό ταλέντο, τρομερή ποιότητα, εμπειρία. Και με τους δύο από τους τρεις να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και να νιώθουν τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η επιστροφή Μανωλά στα στάνταρ που ο ίδιος έθεσε μπορεί να δώσει στον Θρύλο την ώθηση που ψάχνει. Το ίδιο συμβαίνει και με την επιστροφή Φορτούνη, ας πούμε, αλλά αυτό είναι για άλλη ώρα και θα το αναλύσουμε εκτενώς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης