Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Περισσότερο από ένα σερί νικών

Ολυμπιακός Β’: Περισσότερο από ένα σερί νικών
Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 - 15:46

Ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει να πηγαίνει από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο, κάτι που δίνει ώθηση στους παίκτες. Δεν είναι εύκολο για μία πλήρως νεοσύστατη ομάδα, με ρόστερ το οποίο «ανακατεύεται» διαρκώς (προτεραιότητα έχει σταθερά η πρώτη ομάδα) λόγω των «πέρα-δώθε» ποδοσφαιριστών, να δουλέψει με σταθερότητα και να έχει συνέπεια στα αποτελέσματά της.

ΑΛΛΑ! Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό Β’ δεν είναι τα αποτελέσματα. Είναι η ανάδειξη παικτών. Είναι η προώθηση παικτών, στην πρώτη ομάδα, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι η δυνατότητα να βγάλει παίκτες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να καταφέρει να τους δώσει τη δυνατότητα να δείξουν εκεί την αξία τους.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια του στη Σούπερ Λιγκ 2, ο Ολυμπιακός Β’ έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Γεγονός που καθιστά την εικόνα του πολύ θετική και του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, ώστε εκείνοι να αποκτήσουν την αίσθηση του να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μη συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από τη νίκη.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό Β’ το γεγονός ότι νικάει και μέσα από αυτές τις νίκες χτίζει χαρακτήρα για τους παίκτες του. Τους κάνει καλύτερους και πιο δυνατούς. Στόχος αυτό να βγει στην πρώτη ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης