Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάτι που να γυαλίζει!

Μάτι που να γυαλίζει!
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - 13:51

Σε τέτοια παιχνίδια, τόσο κρίσιμα και σημαντικά, δεν είναι μόνο η τακτική που μπορεί να κρίνει πολλά. Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδια, σε μία σειρά αγώνων, σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, καλή ώρα όπως τώρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Ωραίες οι τακτικές και τα συναφή, αλλά πρέπει οι παίκτες του Θρύλου να τον θέλουν περισσότερο. Να το δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο. Να παίξουν με πάθος. Με ψυχή, να βάζουν πόδια στη «φωτιά», δείχνοντας ότι δεν μασάνε.

Αυτό, ο κόσμος το εκτιμά αφάνταστα. Να του δείξεις πόσο πολύ το θες, ότι το θες πολύ περισσότερο από τον αντίπαλό σου. Αυτό, ακόμη και να μην παίξεις καλά, ο κόσμος το γουστάρει εξίσου πολύ.

Να τα δίνεις όλα για τη φανέλα. Και να τελειώνεις το παιχνίδι γνωρίζοντας πως έκανες κατάθεση ψυχής. Να γυαλίζει το μάτι. Αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Και αυτό!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης