Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε δυνατά, πάμε Ολυμπιακά για το νταμπλ!

Πάμε δυνατά, πάμε Ολυμπιακά για το νταμπλ!
Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - 19:25

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη 27/4 στις 20:00. Ο 12Ος παίκτης θα είναι όπως πάντα «παρών» και η ομάδα του Πειραιά θα τα δώσει όλα για να προκριθεί.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι στα γνωστά επίπεδα και αυτό είναι εμφανές. Ο Θρύλος όμως δεν σαν άλλους που βολεύονται με 1 νίκη κάθε 3 χρόνια. Έχει στο αίμα του να κερδίζει τίτλους και να πρωταγωνιστεί παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Θέλουν κάποιοι να υπάρχει μια άποψη πως η ομάδα δεν είναι καλή και στην περίπτωση που υπήρχαν και άλλες αγωνιστικές το πρωτάθλημα θα είχε άλλη εξέλιξη, ενώ βλέπουν την πλάτη του ισόβιου πρωταθλητή από τα Χριστούγεννα.

Φυσικά, στόχος το Κύπελλο...

Δεν θα σταθούμε στις επίμαχες φάσεις στον πρώτο αγώνα εξάλλου είναι ευρέως γνωστό η έκταση που θα είχαν αν ήταν κατά του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που θα δώσει παραπάνω έμφαση σε θέματα διαιτησίας.

Έχει ήδη κατοχυρώσει το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και στοχεύει πλέον στη κατάκτηση του νταμπλ. Το πρώτο βήμα θα γίνει την Τετάρτη, με το δικέφαλο του Βορρά, εκεί που όσοι έρχονται περνάνε δύσκολα, στον Πειραιά. Θρύλος είσαι!

Διαβάστε επίσης