Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις προκλήσεις να απαντήσει με γκολ

Στις προκλήσεις να απαντήσει με γκολ
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 13:41

Γνωστό το «παιχνίδι» του ΠΑΟΚ. Να μην πέσει ο Θρύλος στην παγίδα. Γνωστό το πως «κινείται» στο γήπεδο ο Λουτσέσκου. Γνωστό το πως «πατάει» στο γήπεδο η ομάδα του. Το πως μαρκάρουν, το πως διαμαρτύρονται, το πως καθυστερούν και το πως προσπαθούν πάντα να παίζουν με τους τόνους σηκωμένους, για να προκαλούν αντίπαλο (ειδικά τον Θρύλο) και εξέδρα. Κυρίως το πρώτο, αλλά και το δεύτερο δεν το αφήνουν… πολύ πίσω.

Και η δουλειά του Ολυμπιακού είναι σαφής: Δεν «τσιμπάει» από προκλήσεις, δεν «τσιμπάει» από συμπεριφορές γνωστές και μη εξαιρετέες. Δεν «τσιμπάει» από διαμαρτυρίες, φωνές. Δεν «τσιμπάει» από πατήματα στους αστραγάλους και στα… γόνατα. Δεν τσιμπάει από ψευτομαγκιές και από ψευτοτσαμπουκάδες. Δεν «τσιμπάει» γενικά, από το γνωστό, προκλητικό «παιχνίδι» του ΠΑΟΚ.

Και, φυσικά, δεν τσιμπάει από διαιτητικές προκλήσεις. Ευχή όλων να μην έχουμε, αλλά δυστυχώς η παρουσία του Τσίφι στην Τούμπα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για… ελπίδα… Δεν αφήνει πολλά περιθώρια για… μεγάλες απαιτήσεις. Το 50-50 φαντάζει… μακρινό, στον καιρό της «εξυγίανσης» και ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει την ηρεμία και το μυαλό του στο κεφάλι του, για να μην «τσιμπήσει» από οτιδήποτε ρίξουν στον δρόμο του…

Καθαρό μυαλό και ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ σε αυτό: Στις προκλήσεις να απαντήσει με γκολ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης