Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Δυναμική εκκίνηση στον Βόλο και εξαιρετικός Στουρνάρας

Ολυμπιακός Β’: Δυναμική εκκίνηση στον Βόλο και εξαιρετικός Στουρνάρας
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 16:37

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει μια σταθερά καλή παρουσία, στα τελευταία 5 ματς του στη Σούπερ Λιγκ. Και με αυτό τον «αέρα» μπήκε και στο Πανθεσσαλικό, για να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Ιμπαγάσα μπήκε δυνατά στο ματς με τη Νίκη Βόλου, έχασε ευκαιρίες, αλλά είχε και εξαιρετικό Στουρνάρα στα μετόπισθεν, ο οποίος κράτησε το «μηδέν».

Στο 10’ ο Βοΐλης «σέρβιρε» στον Μαρίνο και εκείνος έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι ο Ολυμπιακός Β’ σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 12’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Μαρίνος ανέλαβε τον ρόλο του «δημιουργού». Πέρασε στον Βοΐλη μέσα στην περιοχή και εκείνος «εκτέλεσε» με το κεφάλι, αλλά αστόχησε για λίγο… Άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό U23.

Από το 15’ και έπειτα οι γηπεδούχοι «ανέβηκαν» και ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Όμως ο Στουρνάρας ήταν εκεί και σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδείχθηκε, κρατώντας το «μηδέν» πίσω. Στο 30’ σε σουτ του Παναγιωτίδη και στο 38’ σε πλασέ του Μιράντα, από επικίνδυνο σημείο, μέσα στην περιοχή, ο Στουρνάρας είπε «όχι» και έτσι ο Ολυμπιακός Β’, αν και δεν κατάφερε να βρει γκολ νωρίς, πήγε στα αποδυτήρια με την εστία του ανέπαφη.

Θυμίζουμε την αρχική ενδεκάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα: Στουρνάρας, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Σουρλής, Πινακάς, Μαρίνος, Καρμπόβνικ, Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης