Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητος και στον Βόλο ο Ολυμπιακός Β’

Ασταμάτητος και στον Βόλο ο Ολυμπιακός Β’
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 17:33

Την 4η συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός Β’ ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Βόλου με 1-0 και ανέβηκε στη βαθμολογία στην 5άδα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Βοΐλης με πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του ματς, δημιουργώντας μάλιστα ορισμένες καλές στιγμές που δεν ολοκληρώθηκαν όμως επιτυχημένα. Στο 10’ ο Βοΐλης έκανε το γύρισμα για τον Μαρίνο που είχε άστοχη προβολή με τους δύο παίκτες να αλλάζουν ρόλους δύο λεπτά αργότερα αλλά τον Βοΐλη να σημαδεύει άουτ με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση. Η Νίκη Βόλου απάντησε με άστοχο πλασέ του Κουσκουνά για να βρεθεί και πάλι ο Ολυμπιακός κοντά στο γκολ με τον Πινακά ο οποίος δεν τα κατάφερε με την κεφαλιά που επιχείρησε.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο από τα μισά του ημιχρόνου και μετά, παρόλα αυτά οι παίκτες του Ιμπαγάσα αμύνονταν σωστά με τον Στουρνάρα να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε, όπως στα σουτ των Παναγιωτίδη και Μιράντα.

Ο Θρύλος ανέβασε ταχύτητα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Στο 54’ ο Πινακάς ανετράπη στην περιοχή με αποτέλεσμα ο Βοΐλης να στήσει την μπάλα στη λευκή βούλα και να νικήσει τον Αποστολίδη για το 0-1 στο 55ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» βγάζοντας πολλή ενέργεια στην πορεία, έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, μην επιτρέποντας στη Νίκη να απειλήσει. Στο 60’ μάλιστα ο Πινακάς είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα του Ολυμπιακού μετά τη σέντρα του Μαρίνου από αριστερά, το σουτ του όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα «κλείδωσαν» τη Νίκη από εκείνο το σημείο και μετά, μην επιτρέποντας το παραμικρό στους γηπεδούχους. Χωρίς να κινδυνεύσουν, οι Πειραιώτες κράτησαν το 0-1 μέχρι το τέλος φτάνοντας έτσι σε μία ακόμα νίκη.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κίτσος, Καλογερόπουλος (46’ Αποστολόπουλος), Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Σουρλής (90’ Σαπουντζής), Πινακάς (80’ Ντόι), Μαρίνος, Καρμπόβνικ, Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης