Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν γίνεται μετά από κάθε «στραβή» να διαλύονται τα πάντα

Δεν γίνεται μετά από κάθε «στραβή» να διαλύονται τα πάντα
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 10:59

Προσοχή! Για να μην παρεξηγηθούμε. Ούτε… χαρούμενοι είμαστε με την εικόνα της ομάδας, ούτε μας… άρεσε ο αποκλεισμός, ούτε θα σταθούμε μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού και θα πούμε αυτή τη στιγμή, ή οποιαδήποτε αντίστοιχη, ότι… όλα καλά. Όχι. Όλα δεν είναι καλά. Αλλά δεν είναι και όλα… χάλια, όπως αισθάνεται κανείς, αν διαβάσει ορισμένες ακραίες αντιδράσεις, οι οποίες κυκλοφορούν γύρω-γύρω. Θα νομίζει κανείς ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Ότι ΔΕΝ είναι αγκαλιά με τον 47ο τίτλο της ιστορίας του και τρίτου σερί, στα χρόνια της «εξυγίανσης».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προσοχή! Ακόμη και να περνούσε χθες ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, που βάσει συνολικής εικόνας, ίσως και να το άξιζε εντέλει, αφού… αυτοκτόνησε, με αυτό το 1-1 όπως διαμορφώθηκε, ενώ είχε πάρει ήδη το προβάδισμα, πάλι τα ίδια θα λέγαμε! Πάλι θα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που έχουμε συνηθίσει, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλά του, ότι η ομάδα… κάτι χρειάζεται, για να αλλάξει η εικόνα της. Δεν κρυβόμαστε και δεν κρυφτήκαμε ποτέ.

Αλλά από το να επισημάνουμε κάτι που δεν πάει καλά, μέχρι να… τα διαλύσουμε όλα, υπάρχει μεγάλη διαφορά! Και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μετά από κάθε «στραβή» να… διαλύονται τα πάντα. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει ποιότητα, υπάρχει ταλέντο, υπάρχει εμπειρία και υπάρχει ΜΕΤΑΛΛΟ. Άλλο το… διαμορφώνω, άλλο το… ξηλώνω τα πάντα και χτίζω από την αρχή. Δεν είναι η σεζόν ’17-’18 που η ομάδα πραγματικά δεν πήγε καλά… Άλλη η εικόνα φέτος. Και είναι δεδομένο ότι αλλαγές ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Δεν είναι… αλλού ο Μαρτίνς και η Διοίκηση, ξέρουν τι δεν πάει καλά. Αλλά λίγη ηρεμία παραπάνω δεν βλάπτει. Ξαναλέμε: Δεν κρυβόμαστε μπροστά σε αυτά που πρέπει να αλλάξουν, αλλά δεν ισοπεδώνουμε την προσπάθεια μιας ομάδας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ.

Διαβάστε επίσης