Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ταμείο» στο φινάλε και μέχρι τότε μόνο νίκες

«Ταμείο» στο φινάλε και μέχρι τότε μόνο νίκες
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 11:41

Ο Ολυμπιακός οφείλει να σηκώσει το κεφάλι, αφού ένας αποκλεισμός στο Κύπελλο δεν είναι δυνατόν να επισκιάσει τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά έχασε το τρένο για τον τελικό του Κυπέλλου, όμως η σεζόν ακόμη «τρέχει» και μπροστά υπάρχουν ματς τα οποία πρέπει να κερδηθούν. Ο κόσμος δικαιολογημένα είναι δυσαρεστημένος, από την απώλεια ενός στόχου, τον οποίο μάλιστα ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε φτάσει να κατακτήσει αρκετά εύκολα, δεδομένης της ανωτερότητάς του, από τους αντιπάλους του.

Η εικόνα ορισμένων παικτών είναι απογοητευτική. Υπάρχουν παίκτες που τα δίνουν όλα και άλλοι οι οποίοι είτε δεν έχουν αυτό που χρειάζεται, είτε εμφανίζονται μακριά από τη νοοτροπία, την οποία απαιτεί αυτή η ομάδα. Τίποτα από αυτά δεν περνάει απαρατήρητο, ούτε από τον Μαρτίνς, ούτε από τη Διοίκηση, φυσικά. Η οποία θα κάνει ξανά αυτό που χρειάζεται, αλλά την ώρα που πρέπει. Δηλαδή στο φινάλε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ξαναλέμε, η σεζόν «τρέχει» και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ντέρμπι, τα οποία οφείλει να πάρει. Και όταν αυτό συμβεί, τότε θα γίνει το ταμείο και θα γίνουν αυτά τα οποία πρέπει, ώστε η ομάδα τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης και να παρουσιάσει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, από αυτό το οποίο παρουσιάζει φέτος. Υπάρχουν αρκετά τα οποία πρέπει να γίνουν και τα οποία ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Όμως πριν φτάσουμε εκεί, έχουμε ακόμη μια σειρά αγώνων Σούπερ Λιγκ, η οποία πρέπει να κλείσει μόνο με νίκες και τίποτα λιγότερο.

Διαβάστε επίσης